Proverite da li mu je stalo - Pet znakova da je muškarac spreman za ozbiljnu vezu

Proverite da li mu je stalo – Pet znakova da je muškarac spreman za ozbiljnu vezu

Zaljubljen muškarac će se potruditi da vam pokaže svoja osećanja. Njemu će biti izuzetno bitno da se vi osećate dobro pored njega i da znate da je on tu za vas.

Foto: Shutterstock

Razliku u njegovom ponašanju ćete sigurno videti, a postoje načini na koje možete da otkrijete da li je on spreman za ozbiljnu vezu.

1. Daje vam komplimente koji nisu vezani samo za vaš izgled

Kada muškarac “samo” želi ženu, davaće joj komplimente koji su vezani za njen izgled i lepotu. Muškarac koji je zaljubljen u ženu komplimentiraće i druge sfere njenog života, a najviše će se koncentrisati na osećanja koja ona u njemu budi.

2. Želi da vas upozna sa svojom porodicom i prijateljima

Kada upoznaje ženu s kojom želi biti u vezi, izreći sudbonosno: “Da” i zasnovati porodicu, muškarac je želi upoznati sa svojom porodicom i prijateljima.

Zaljubljeni muškarac želi da njegova partnerka postane deo njihovog svakodnevnog života pa je ne želi skrivati.

3. Uključuje vas u svoje buduće planove

Zaljubljeni muškarac svoju će dragu uvrstiti u svoje buduće planove. Pitaće je želi li mu se pridružiti na rođakovom venčanju koje će se održati za pola godine ili želi li s njim otići na godišnji odmor. Ako vas muškarac pita za mišljenje o nekretnini koju planira kupiti, verovatno razmišlja o tome kako ćete jednog dana zajedno živeti u njoj.

4. Govori vam šta oseća

Pre nego što ženi kaže da je voli, zaljubljeni muškarac izjaviće joj ljubav na drugi način.

Reći će joj da je divna osoba, da su članovi njegove porodice komentarisali kako je on postao bolja osoba otkako je s njom ili će joj poveriti da uživa u njihovoj zajedničkoj vezi.

5. Želi da vam pomogne

Zaljubljeni muškarac pronaći će način da usreći svoju dragu i pomogne joj kad god mu se ukaže prilika. Isposlovaće za nju povoljniji ugovor s mobilnim operaterom, pronaći joj odličnog automehaničara koji nije preskup ili joj doneti pileću supu kada je bolesna.

Zatvoreno za komentare.