Šta piće koje naručite na prvom sastanku govori o vama?

Šta piće koje naručite na prvom sastanku govori o vama?

Izašli ste na sastanak sa devojkom koja vam se sviđa već duže vreme. Sada ste u baru ili klubu i konobar čeka vašu porudžbinu? Šta ćete naručiti?

Foto: Shutterstock

Dobro pazite jer joj vaš izbor može jako puno toga reći o vama.

Pivo

Foto: Pexels

Pivo je muško piće. Ukoliko ste u pivnici sasvim je u redu da naručite pivo, jer devojke znaju da je to omiljeno muško piće. Ali, ukoliko ste u nekom otmenijem klubu, a ona naruči koktel, bilo bi bolje da i vi učinite isto jer pivo i nije baš tako prefinjeno piće. Budite spremni da pokažete malo sofisticiranosti, a ne da odmah date do znanja da su vam pivo i fudbal dve najvažnije stvari u životu.

Vino

Foto: Shutterstock

Svaki pravi muškarac mora da se razume u vina jer su ona svojevrsni statusni simbol, naravno ukoliko ne naručujete ona najjeftinija. Velika većina devojaka voli vino, posebno crno,  zato je naručivanje boce vina siguran potez. Ali, ne i za prvo piće koje ćete naručiti, osim ukoliko ste na večeri. Ako niste, prvo počnite s nečim laganijim da bi se, kako veče napreduje, prebacili na vino.

Šampanjac

Foto: Pixabay

Šta bi pomislili o muškarcu koji kao prvo piće naruči šampanjac? Za razliku od muškaraca, koji smatraju da bi ovakav potez umanjio njihovu muškost, devojke ovu situaciju vide potpuno drugačije i većina će vas posmatrati kao muškarca kome je romantika izuzetno važna i koji ne gubi vreme. Ovo je još jedan dokaz koliko su zapravo polovi različiti.

Koktel

Foto: Pixabay

Ako se nalazite u otmenom klubu od vas se očekuje da naručite koktel, jer su oni ipak odraz prefinjenosti. Samo pazite koji koktel naručujete kako ne bi naručili "ženski" koktel s višnjom na vrhu, ili koktel previše seksualnog imena koji bi mogao da vas prikaže kao perverznjaka koji samo želi da odvuče ženu u krevet. Ukoliko se nalazite u pabu, a naručite koktel, vaša seksualna orijentacija bi mogla biti dovedena u pitanje.

Viski

Foto: Shutterstock

Većina pripadnica lepšeg pola se slaže da muškarci koji piju viski imaju magnetsku privlačnost. Čaša viskija u ruci učiniće da izgledate kao pravi muškarac, i ostavićete odličan utisak na vašu lepšu polovinu. Međutim. pazite da ne preterate, jer žene cene samo muškarce koji znaju da postave granice između idealno i previše.

Zatvoreno za komentare.