4 obavezna rituala srećnih parova pred spavanje

4 obavezna rituala srećnih parova pred spavanje

Vrlo je važno da radite na svojoj ljubavnoj vezi iz dana u dan. To je verovatno jedini način da sprečite krizu u odnosu sa partnerom, a ako do nje ipak dođe proverite da li ste vi suštinski srećan par.

Photo: Pexels

Ovo su rituali koje srećni parovi rade zajedno.

U  krevet zajedno

Photo: Pexels

Ako vam je cilj da sa partnerom izgradite duboku vezu, bilo bi dobro da budete na istom mestu, u isto vreme. Poboljšaćete odnos, odlaskom u krevet u isto vreme, svako veče, iz čega će se "roditi" više komunikacije, ali i poboljšanje seksualnog života.

Govorite iz srca

Photo: Pexels

Kada smo umorni nakon mnogo sati posla, jedino što želimo je da legnemo i zaspimo što pre. Izgubili smo naviku da kažemo jedno drugom da smo zabrinuti, da razgovaramo o snovima, ciljevima, osećanjima...

Umesto da se žalite zbog svojih kolega na poslu ili lošeg vremena, pitajte partnera dok ležite zajedno u krevetu o njegovim omiljenim težnjama iz detinjstva, iskustvima i podelite ista sa njim.

Uvek radite na novim vidovima opuštanja

Photo: Pexels

Najbolji način da se opustite je seks, međutim, pokušajte nešto drugačije. Predložite partneru da mu izmasirate stopala, glavu ili prste - tako ćete u isto vreme pokazati nežnost i probuditi međusobna osećanja.

Poljubac pred spavanje – obavezno!

Photo: Unsplash

Bez obzira na to da li idete na spavanje srećni, mirni, strastveni ili ljuti jedni na druge, nemojte zanemariti mogućnost da zagrlite ili poljubite partnera pre spavanja. Ovim gestom ćete pokazati da je ljubav prema njemu važnija od svih sporova, ojačavajući svoju emotivnu intimnost.