Sanjale ste bivšeg? Evo šta to zapravo znači!

Sanjale ste bivšeg? Evo šta to zapravo znači!

Snovi su mač sa dve oštice, ponekad zbog lepog sna čitav dan letimo na oblacima, a ponekad… sanjamo bivšeg. 

Snovi o bivšim momcima nam najčešće samo pokvare dan, a ovo su oni koji se najčešće događaju.

Seks sa bivšim

Nije preveliko iznenađenje da je seks sa bivšim dečkom jedan od najčešćih snova kad su bivše ljubavi u pitanju, ali iznenadiće vas da ti snovi zapravo nemaju toliko veze sa bivšim.

Kad sanjate seks sa bivšim, zapravo samo ponovno proživljavate emocije koje su se događale kad je sve bilo lepo i novo, sa leptirićima u stomaku. Dobra vest je da ovaj san zapravo ne znači da vam bivši nedostaje, nego osećaj zaljubljenosti, a osećaj zaljubljenosti se može pronaći i sa nekim drugim.

Smrt bivšeg

Iako ovaj san zvuči jako tužno i dramatično, smrt bivšeg u snovima zapravo ima jako pozitivnu konotaciju, to je znak da ste napokon krenule dalje. Ovaj san je zapravo samo odraz vaše psihe koja vam govori da ste ga prebolele.

Pomirenje sa groznim bivšim

Ni ovaj san zapravo nije loš, kažu psiholozi. San o pomirenju sa groznim bivšim i ostvarivanje sretne veze u snu zapravo je znak da je osoba sagledala sve loše strane veze u kojoj više nije i da je polako počela da oprašta samoj sebi što se zadržala u takvoj vezi.

Trudnoća sa bivšim

San o trudnoći sa bivšim dečkom je znak da se u vašem životu rađa nešto novo, što nema veze sa njim.

Provala u njegov stan

Ako sanjate da provaljujete u stan svog bivšeg, to je znak da zapravo želite odgovore na pitanja koja još nemate, zašto je došlo do prekida, ko je kriv i kako se sve možda moglo sprečiti? Sve su ovo pitanja koja mogu rezultirati snom o provali u njegov stan.

Zatvoreno za komentare.