Šta muškarci smatraju privlačnim na ženama

Šta muškarci smatraju privlačnim na ženama

Stalno čitamo savete za lepotu koje žene upućuju ženama, a šta je sa muškarcima?  Mislite li da postoje dovoljno hrabri muškarci koji bi nam dali neki savet za lepotu? Zapravo, postoji dosta muškaraca koji misle da znaju dosta toga o tome šta izgleda dobro i smatraju da bi mogli da nam daju par saveta.

Foto: Shutterstock

Ako ništa drugo, sledeći saveti će bar biti interesantni.

1. Male i jednostavne usne: Jedan od saveta za lepotu koji muškarci upućuju ženama je da izbegnu smele upadljive usne. Verovatno muškarci vole da ljube usne koje su suptilne, a ipak seksi i nisu veliki fanovi jarko crvenog karmina i lepljivih sjajeva. Međutim, sve se svodi na to šta vaš partner voli.

2. Miris je važniji od stila: Ovaj savet se više odnosi na kosu nego na lepotu. Neki muškarci vole loknastu, neki ravnu, neki dugu, a neki kratku, međutim, svi vole kada kosa lepo miriše. Vi toga možda niste ni svesne, ali muškarci veliki značaj pridaju tome kako vam kosa miriše.

Foto: Pixabay

3. Kratki nokti: Muški saveti za lepotu namenjeni ženama takođe uključuju i kratke, jednostavne i uredne nokte. Muškarci zaista duge i neobične nokte smatraju neprirodnim i zastrašujućim.

4. Suptilnost je seksi: Svaki muškarac tvrdi da je neupadljiva i jednostavna šminka najbolja. Prenapadna šminka može da izgleda smešno.

Foto: Shutterstock

5. Prirodno je najbolje: Bez obzira da li je u pitanju kosa, nokti ili šminka, u celini, muškarci ne vole ništa što izgleda veštačko. U to ne spadaju veštačke trepavice ili izbeljeni zubi, dokle god ne promenite vaš lični izgled i počnete da ličite na neku drugu osobu.

6. Budite samouverene: Više od svakog saveta za lepotu, muškarcima je važnije samopouzdanje kojim žena zrači. Zato žene, ukoliko imate samopouzdanja, zračićete više nego kada ste skroz doterane, a bez samopouzdanja.