Saveti za ljubavne sastanke - ako čujete ove 3 stvari, bežite!

Saveti za ljubavne sastanke – ako čujete ove 3 stvari, bežite!

Upoznavanje i uspostavljanje romantičnog odnosa često ne ide lako, a jedna devojka je na Tiktoku objasnila da ne bi trebalo da ulažemo svoje vreme u odnos ako čujemo tri stvari od osobe za koju smo se zainteresovali. Ovo su saveti za ljubavne sastanke koje bi trebalo da poslušate.

Foto: Shutterstock

Sabrina Zohar je istakla da bi trebalo da bežimo glavom bez obzira ukoliko čujemo tri rečenice od osobe sa kojom smo tek počeli da se zabavljamo.

Prva od tih je: “Ne tražim ništa ozbiljno”.

To nije poziv da se dokazujete i da mu pokažete kako ste vi zapravo sjajni, on vam otvoreno govori da ćete biti povređeni i iskren je u vezi sa tim, tvrdi Sabrina.

Druga je “Previše si dobra/dobar za mene”.

“Svi želimo najbolje za sebe, a ako vam neko kaže da ste previše dobri za njih, i da vas ne zaslužuju, to je samo suptilniji način da vam kažu da će vas povrediti”, navodi ona.

Kao treću rečenicu navodi primer kad vaš novi partner sve svoje bivše naziva “ludim”.

To, kako tvrdi Sabrina, samo znači da nisu preuzimali odgovornost za svoje ponašanje, piše CdM.

“Vezu čine dve osobe. Ne može baš svako da bude narcis i loša osoba, ali ako je tako, zašto si to dozvolio, zašto si ostao u tom odnosu,” kaže ona, dodajući da je imala iskustvo sa čovekom koji je svoje bivše devojke nazivao “ludim”.

@sabrina.zohar Lets not waste our time shall we? #dating #datingtips #datingadvice #ghosting #breakup #relationships #relationshipadvice ##advice ♬ original sound - Sabrina Zohar

U komentarima su pohvalili Sabrinu, govoreći joj da je u pravu i da ljudi zaista treba da obrate pažnju na te “crvene zastavice”.

Bilo kako bilo, ovi saveti za ljubavne sastanke će vam biti vrlo korisni.

Zatvoreno za komentare.