Parovi koji slede ovo pravilo ostaće u srećnom braku zauvek!

Parovi koji slede ovo pravilo ostaće u srećnom braku zauvek!

Ljudi već vekovima traže objašnjenje ljubavi i raznorazne načine kako da ta ljubav prema partneru potraje zauvek. Odgovor je prilično jednostavan.

Foto: Shutterstock

Faza medenog meseca i slatkog osećaja ljubavi potrajaće sa jednim malim, ali važnim korakom, a to je da ponekad odlazite sami na ljubavne sastanke i da uvek na ovakav način provodite vreme samo za sebe.

Dakle, ako ste roditelj, decu mogu da vam pričuvaju ili roditelji, bliski prijatelji ili dadilja. Ako pak niste, organizacija bi trebalo da bude još lakša.

Kada odvojite neko vreme isključivo samo za sebe i svog partnera, obnovićete ljubav koju gajite i podsetićete se zašto ste zajedno i šta je to što vas usrećuje.

Verovatno znate da se volite, ali samo znanje nije dovoljno. Ponekad je potrebno pomeriti se iz svakodnevice i stresa, i fokusirati se samo na vaš odnos.

To će vam dati priliku da se opustite, ali i da ojačate vašu vezu. Sve to se može svesti na broj dva, koji je ujedno, simbol zajedništva. Tačnije, reč je o pravilu 2-2-2, kako navodi jedan korisnik Reddita.

Kako smatraju psihoterapeuti i seksolozi, jednom u dve nedelje bi trebalo da odete na ljubavni sastanak ili da otputujete za vikend.

Foto: Shutterstock

Samo zato što ste dugo zajedno, ne znači da treba da prestanete ovo da praktikujete. A kada ste tek bili na početku ljubavnog odnosa, stvari su bile manje stresne nego sada, zar ne?

I ako s vremena na vreme izađete, vratićete osećaj uzbuđenja, a bez obzira na to o kakvom se izlasku radi, važno je da vreme provedete zajedno.

Osim toga, biće to i način realizacije osećaja sreće i ljubavi koje osećate. Pa čak i ako je veza u problemima, dejtovi bi mogli da vam pomognu.

Setite se što vas je uopšte spojilo i kako ste se i zašto zaljubili, a budući da ljubav nadilazi sve lako ćete se i setiti da, ako je i dalje ima dovoljno, shvatićete da neće samo tako nestati, ako se neguje. Važno je samo da obe strane žele da neguju ljubav i da jasno to pokazuju.

Možda nećete uspeti da rešite sve probleme, ali lepo znati da se neko zaista trudi i želi da održi kvalitetniji odnos sa vama.

Zatvoreno za komentare.