Šta lažu žene, a šta muškarci prilikom upoznavanja preko Interneta

Šta lažu žene, a šta muškarci prilikom upoznavanja preko Interneta

Upoznavanje preko Interneta postalo je sve popularnije, ali kada je reč o ovom virtuelnom flertovanju, morate znati da se većina ljudi lažno predstavlja, bez obzira da li je reč o muškarcima ili ženama. Podjednako lažu i jedni i drugi, ali za različite stvari!

Photo: Pixabay

Jedno istraživanje je otkrilo da čak 40 posto muškaraca prilikom ovakvog upoznavanja laže kako zarađuje mnogo više. Dok 33 posto žena to isto radi. Žene uglavnom lažu o svojoj kilaži, dok muška populacija retko otkriva svoju stvarnu visinu.

O ovome lažu muškarci...

Posao

Photo: Shutterstock

Ne znamo zbog čega se neko stidi onoga što radi. Osim ukoliko ne radite nešto protivzakonito, zašto biste se stideli pošteno zarađenog novca?

Visina

Photo: Instagram/Printscreen

Samo se setite Toma Kruza, on je bio niži od skoro svake svoje devojke, pa ga i dalje smatraju neodoljivim.

Mišići

Photo: Pixabay

Niste dane i dane provodili po teretanama, pa šta sad? Nije smak sveta, mnoge devojke ne vole “stene” i više uživaju kada se naslone na nešto mekše.

Bogatstvo

 Photo: Shuterstock

"Odlično zarađujem! Imam dva stana u širem centru" - Nije da se pojedine devojke ne "lože" na ovakve rečenice, ali zapitajte se: Hoće li one svoju "sreću" izraženu u kvadratima i iznosima na čekovnim knjižicama tražiti na ovakvim mestima? Ono što je za vas puno, nekim ženama je malo!

Fakultet

Photo: Pixabay

Da je ovakav vid upoznavanja postojao pre nekih 30 godina, onda bi fakultetska diploma stvarno bila na ceni. Ali danas, ono što imate u glavi, mnogo je vrednije od parčeta papira koje stoji zarolano u kartonskoj kutiji.

A sada saznajte kako lažu žene!

Da su mršavije

 Photo: Shutterstock

Danas žena lako može prikriti svoje viškove, ali i da doda tamo gde ima manje. Ali, ako vaša veza krene da se razvija, imajte na umu da ćete jednom morati da se skinete do gole kože. I šta onda?

Da su mlađe

Photo: Shutterstock

Dame se ne pitaju za godine! Ko je izmislio ovu glupost? Zašto sakrivati i zašto se stideti svoje krštenice? Stariti lepo i sa stilom uopšte nije teško. Jer onaj “duh” u vama zapravo određuje vaše prave godine.

Da su više

Photo: Shutterstock

Izgleda da ovaj problem "muči" pripadnike oba pola. Jeste li čuli onu narodnu: "Otrov se drži u malim bočicama", zato se uvek vodite tom parolom i nećete omanuti.

Da imaju puno udvarača

Photo. Shutterstock

Imati puno udvarača ne znači da će vam oni podići "cenu" kod ostalih potencijalnih koji čekaju u "redu" na vašim "vratima". Kad izađete sa muškarcem kog ste upoznali online, pustite ga da se on sam uveri u istinistost te vaše izjave.

Obline

Photo: Shutterstock

Obline svakako da privlače muškarce, o tome nema diskusije. Ali, ako imate male grudi, znajte da i one mogu oboriti s nogu vašeg udvarača. Ipak, imajte na umu da godine lete, tako da i vaše obline zajedno sa vama stare.

Biti prirodan i svoj, uvek je najbolje rešenje. Ne podižite sebi "cenu" lažima jer "kratke su njene noge"…

Zatvoreno za komentare.