Šta treba da uradite da vas on konačno primeti: Stvari uopšte nisu tako komplikovane!

Šta treba da uradite da vas on konačno primeti: Stvari uopšte nisu tako komplikovane!

Ne morate uvek da budete u svom najboljem, blistavom izdanju. Ne morate da se opterećujete izgledom čak ni ako znate da te večeri možete da sretnete muškarca koji vam se dopada... stvari uopšte nisu toliko komplikovane.

Photo: Shutterstock

"Prvi utisak je najvažniji"... To nam je svima jasno i zato se obično trudimo da izgledamo lepo i provlačno, naročito ako želimo da upoznamo nekoga ili da privučemo pažnju osobe koja nam se dopada.

Ponekad se dešava da žene odu u krajnost pa ne mrdaju ni do ćoška bez šminke, što znatno otežava život. Ne morate uvek da budete u svom najboljem, blistavom izdanju.

Photo: Unsplash

Ne morate da se opterećujete izgledom čak ni ako znate da te večeri možete da sretnete muškarca koji vam se dopada... stvari uopšte nisu toliko komplikovane.

Šta muškarci primećuju?

Osmeh

 Photo: Unsplash

Retke su žene koje u svakom trenutku "pucaju" od samopouzdanja, ali nemojte gubiti iz vida da ste vi sami sebi najstroži kritičar. Lepota je stvar fizičkog izgleda, donekle, ali je većim delom stvar stava. Osmeh koji zrači i odaje osobu koja je optimistična i samouverena će privući njegovu pažnju efikasnije od bilo koje šminke.

Kosa

  Poto: Pexels

Malo je privlačnijih stvari od blistave, negovane kose. To ne znači da redovno morate da ostavljate bogatstvu u frizerkom salonu, dovoljno je da redovno osvežavate krajeve i da, ako se farbate, vodite računa da nemate upadljiv izrastak.

Naravno, najvažnije je da kosa bude čista, ali nije neophodno da u svakom trenutku imate besprekornu frizuru. Uostalom, onaj pomalo raščupani "kao da ste tek ustali iz kreveta" izgled nikad ne izlazi iz mode.

Budite uredni

Photo: Shutterstock

Ako mislite da muškarci ne primećuju sitnice kao što su oštećen lak ili izgužvana košulja, varate se. Ne morate uvek da budete savršeno našminkane, naravno, ali ako već koristite lak za nokte, onda on mora biti u besprekornom stanju. Dakle, ili nemojte lakirati nokte (to je skroz ok), ili neka lak bude savršen. Bilo koja varijanta između nije prihvatljiva.

 Photo: Unsplash

Što se odeće tiče, najvažnije je da se vi u njoj dobro osećate. Nemojte pratiti modu po svaku cenu. Birajte komade koji vam dobro stoje, i strpljivo gradite sopstveni stil. Takve žene nikada ne prolaze neprimećene.

Zatvoreno za komentare.