Evo šta znači kada sanjate raskid

Evo šta znači kada sanjate raskid

Ukoliko ste sanjali raskid, zapitajte se da li to ima neko dublje značenje.

 Foto: Shutterstock

Doživeti raskid u snu za mnoge je prava noćna mora! Međutim, ljudi to sanjaju češće nego što to možda mislite. I ne mora imati potpuno loše značenje, naprotiv, možda je samo signal da morate preduzeti neke stvari kako biste učvrstili vezu. Međutim, moguće je i da se u glavi podsvesno krije motiv za raskid. 

1. Želite promenu

San o raskidu ni u kom slučaju ne treba doslovno shvatati. To ne mora automatski značiti da negde u dubini sebe želiš da raskineš.

 Foto: Shutterstock

Može značiti da želiš nešto da promeniš u svom životu. Razmisli koje te stvari vesele, a koje ne. Moguće je da promene za kojima žudiš nemaju nikakve veze s partnerom.

2. Veza je u krizi

Moguće je da trenutno imate neke probleme u vezi. Oni vas muče, a vi pokušavate da ih „rešite“ u snu. Ni u ovom slučaju to ne znači da želite da raskinete.Možda se radi o nekim sitnicama koje vas trenutno muče u vezi i na kojima treba da poradite.

 Foto: Shutterstock

Možda će vas baš ovaj san i emocije koje je on proizveo podstaći da se pozabavite problemima koji vas muče. Ako nakon sna u jednom trenutku osetite da je raskid nešto zaista loše što se može dogoditi, moguće je i da se bojite da će vas on ostaviti ili da uskoro više nećete biti zajedno. To je još jedan razlog da preispitate celu situaciju i barem sa svoje strane popravite ono što možete i želite.

3. Potajno želite raskid

Naravno da taj san može da ima i doslovno značenje. Međutim, očito nemate dovoljno hrabrosti za taj korak ili to uopšte ne želite da priznate. Možda će vas san malo ohrabriti, ali svakako to nije razlog da i dalje u sebi budete nesrećni i nezadovoljni.

par raskid svađa Foto: Shutterstock

Porazgovarajte s nekim, pokušajte da analizirate sve što vas  muči i pokušajte da donesete odluku iza koje stojite. Makar to bilo radikalno, najbitnije je da pronađete sreću i zadovoljstvo.