Koje stvari žene najviše skrivaju od muškaraca?

Koje stvari žene najviše skrivaju od muškaraca?

Evo koje su to stvari koje žene najčešće prećutkuju muškarcima...

Foto: Shutterstock

Mnoge žene kriju od partnera neke stvari o nezi i ulepšavanju. Na primer, 12 odsto devojaka skriva koliko novca troši na proizvode za ulepšavanje, a 10 odsto žena krije da čupa dlačice sa brade, pokazuje novo istraživanje. 8 odsto žena od muškarca krije da uklanja dlake sa prstiju.

Istraživanje koje je sproveo jedan britanski spa centar pokazalo je da žene imaju u proseku barem tri tajne koje skrivaju od muškarca kojeg vole.

Foto: Shutterstock

Najviše njih, 17 odsto, krije koliko novca troši na odeću, 14 odsto laže o svojoj telesnoj težini odnosno broju kilograma, a 13 odsto njih krije koliko su imale muškaraca u životu.

Čak šest odsto žena skriva od svog partnera da mrzi njegovu majku, 5 odsto krije da im se dopada neko drugi, a 4 odsto da su još uvek u kontaktu sa bivšim.

Međutim, tri četvrtine ispitanica kažu da o ovim stvarima ćute kako bi održale zdravu vezu - uprkos tome što 15 odsto njih kaže da se naljuti na partnera ako im nešto prećuti.

Foto: Shutterstock

Skoro polovina, 48 odsto žena kaže da neke stvari o sređivanju i ulepšavanju vole da zadrže za sebe, tako da se briju, depiliraju i čupaju obrve iza zatvorenih vrata.

Stručnjaci koji su sproveli istraživanju kažu da žene to rade "kako bi održale iluziju da su prirodno lepe" i zato što ne žele da muškarci znaju šta sve rade kako bi izgledale lepše.

Oko 65 odsto žena smatra da neke stvari "partner jednostavno ne mora da zna", dok 9 odsto kaže da "vole da imaju tajne".

Foto: Shutterstock

I dok jedna od tri devojke kaže da njihova najbolja drugarica o njima zna više nego partner, 40 odsto njih smatra da on "ne bi bio zainteresovan za to".

Pored navedenog, 8 odsto devojaka krije da povremeno koristi partnerov brijač, 5 odsto krije da ne voli njegove prijatelje, a 2 odsto skriva da izbeljuje ili depilira nausnice.

Zatvoreno za komentare.