Šta žene ne smeju da rade ako žele da se svide muškarcu

Šta žene ne smeju da rade ako žele da se svide muškarcu

Svi znamo koliko boli kada nam osećaji nisu uzvraćeni, ali često sami odbijamo partnere radeći stvari koje, zapravo, nisu dobre. Šta žene ne smeju da rade ako žele da se svide muškarcu?

Foto: Shutterstock

Žene se često vode isključivo emocijama i retko kad racionalno razmišljaju o posledicama koje izazivaju svojim postupcima, piše Your tango. Tako, od silne želje da osvoje srce nekog muškarca, rade greške kojim ga samo teraju od sebe.

Ključna stvar za osvajanje muškarca - Ako želite da se svidite nekom muškarcu, postoji jedna stvar koju trebate prestati da radite – proganjati ga. Proganjate li muškarca, a da ga čak i ne poznajete?

Kada proganjate muškarca, ne samo da ga gurate još dalje od sebe, nego mu ne dajete šansu da vam pokaže šta stvarno oseća prema vama. Znamo da je teško udaljiti se i pustiti čoveka da sam odluči, ali je nekada to potrebno. Mi želimo da znamo šta muškarac želi od partnerke.

Želimo da znamo da li smo mu privlačne i da li je zainteresovan za nas. Želimo da mu olakšamo da nas pozove na sastanak i razmotri želi li da bude u vezi s nama. Želimo da sve ide baš glatko.

Znamo da ne trebamo da ih proganjamo, ali još uvek to radimo na načine na koje nismo ni svesne. Mislimo da biti prijatelj znači isto što i pokazati zanimanje za njega, mislimo da ako glumimo da smo opuštene, muškarac neće primetiti da ga proganjamo.

Foto: Shutterstock

Ipak, istina je da to radimo. Kada radimo takve stvari, muškarce to odbija. On tada oseća vibraciju "napada" s naše strane i gubi bilo kakvo zanimanje da se približi.

Dakle, ako želite osvojiti muškarca, ove četiri stvari izbegavajte:

Zovete ga pre nego što on pozove vas

Ovo podrazumeva slučajeve kada ga zovete jer ste čule ili pročitale nešto zanimljivo. Ili ste saznale da super bend svira negde i pomislile ste da bi on želeo da ide, a možda vas je neko pozvao na neki događaj na koji biste vi poželele da pozovete i njega?

Bilo šta slično ovome, uključujući i to kada ga zovete kako biste ga pitale zašto on nije pozvao vas, predstavlja loš korak.

Započinjete kontakt

To podrazumeva slanje mailova, poruka, pisanje na Mesendžeru/Fejsbuku, slanje simpatičnih razglednica, dolaženje pred njegovu kuću ili bilo koju vrstu započinjanja kontakta.

Davanje predloga i izrada planova

Pozivate ga da dođe ka vama, pridruži vam se u nečemu ili na bilo koji način glumite šeficu u vezi.

Foto: Shutterstock

Pitate ga kako se oseća

To posebno podrazumeva kada ga pitate šta oseća po pitanju vas i vaše veze.

Sve su ovo stvari koje radimo, a da gotovo i ne razmišljamo o njima. To su stvari koje nama izgledaju prirodno i nalazimo opravdanje za njih smatrajući kako samo želimo da budemo prijateljski nastrojene.

U srcu svega ovoga leži jedan strah: Osećaj da ćemo ga izgubiti ako mu ne damo do znanja da nam se sviđa i da ništa ne može biti bolje od istine. Radeći ovakve stvari kao da na grudi stavljamo natpis: "Potreban si mi". To je samo korak dalje od njega.

Možda će mu se to svideti, možda će flertovati s vama, možda neće imati nikoga sa strane i biće s vama, a možda ćete mu se baš svideti ili čak i završiti u vezi s njim.

Tako nikada nećete znati što on zaista oseća prema vama. Dakle, ako želite da ga naterate da vas želi, prestanite da ga proganjate. Umesto toga radite na sebi i tada ćete biti privlačni svima.