5 stvari koje žene žele od muškaraca

5 stvari koje žene žele od muškaraca

Pripadnice lepšeg pola se često žale kako ne mogu da pronađu onog pravog, ali možda i one same prave grešku jer traže pogrešne kvalitete kod muškarca.

Foto: Shutterstock

Ukoliko se spremate da započnete novu vezu obratite pažnju na ove osobine kod muškarca jer vam mogu dati nagoveštaj da li ste našli gospodina pravog.

Njegovi najbolji prijatelji su dobri ljudi

Foto: Shutterstock

Ukoliko želite "pravi" uvid u to kakav je muškarac s kojim se zabavljate. Upoznajte njegove prijatelje jer osobine ljudi koji su mu najbliži puno govore i o njegovom karakteru.

Ne reaguje burno kada je pod pritiskom

Foto: Shutterstock

U dugotrajnim vezama neminovno dolazi do uspona i padova. Ipak, vaš partner treba biti neko na koga možete da računate, kao i neko ko će mirno reagovati i utešiti vas dok prolazite kroz težak period u životu.

Novac mu je nije glavna motivacija

Foto: Shutterstock

Nije važno da li vaš partner puno zarađuje, već činjenica da ga u životu ne motiviše samo novac. Osobe koje trče samo za finansijskom dobiti često zapostavljaju druge aspekte života, odnosno partnera i porodicu.

Ceni vašu samostalnost

Foto: Shutterstock

I vi imate svoje interese, mišljenje, želje i ciljeve. Nezavisno od toga da li ste se odlučile da ostanete kod kuće i gajite decu ili ste pak žena od karijere, vaš partner to treba da poštuje i da vas podrži.

Smeh, smeh i samo smeh

Foto: Shutterstock

Kvalitetna osoba se najlakše može prepoznati po tome da li ima humora, odnosno ukoliko vaš partner zna da vas oraspoloži i nasmeje, to je sigurno znak da je on pozitivna osoba vedrog duha koja ima optimistički pogled na život.