Ženska odeća koju muškarci prosto obožavaju

Ženska odeća koju muškarci prosto obožavaju

Ako su vam prve asocijacije bile mini suknja, šorts ili tesna haljina - prevarili ste se. Ovo je ženska odeća koju muškarci obožavaju i koju uvek rado žele da vide na ženama!

Foto: Shutterstock

Iako se čini da su žene već vrlo dobro upoznate sa time kakvu odeću muškarci najviše vole da vide na njima, neka poslednja istraživanja otkrila su neočekivane podatke. I mada će većina pomisliti da je mini suknja muški favorit broj jedan istina je nešto drugačija. Naravno, ovo ne znači da ne vole da bace pogled na lepe noge.

Tako je studija otkrila da muškarci zapravo ne vole preterano "nacifrane" žene, ali ni preterano izazovno obučene. Naravno, poželjno je da odeća ističe ženske obline, ali nije nužno da otkriva previše kože. Zato i ne iznenađuje zbog čega su ova tri ženska odevna komada omiljeni među muškarcima.

Farmerice sa visokim strukom

Posle nepunih 20 godina farmerice sa ultravisokim strukom doživele su veliki povratak u modne tokove. Glavni adut ovog modela jeste što ističe struk i zadnjicu, a poželjno je da nogavice budu uzane, odnosno da model bude "skinny".

Foto: Shutterstock

Ako pitate muškarce, idealno je kad ih uparite sa cipelama ili čizmicama na visoku potpeticu, koje će dodatno vitzuelno izdužiti noge. Šta god da odaberete za gornji deo - nije bitno, jer će muški pogledi svakako biti uprti u vašu zadnjicu i noge.

Bluza sa golim ramenima

Uprkos uvreženom mišljenjuju da muškarci vole žene koje hodaju polugole, činjenica je da ih više interesuju one koje otkrivaju tek malo kože. Upravo zato su topovi i bluze sa golim ramenima jedan od njihovih omiljenih odevnih komada.

Foto: Pixabay

Inače, brojne studije su pokazale da su ramena i vrat po muškarcima najsenzualniji deo ženskog tela. Osim toga, ova vrsta garderobe govori o opuštenom tipu devojke koje je otvorena za komunikaciju, što je takođe vrlo privlačno.

Kožna jakna

Kožna jakna je uvek bolja od bezoblične vrećaste jakne ili velikog vunenog kaputa koji izgleda kao da ste ga pozajmili od bake. Ako pitate muškarce, kožna odeća, a posebno u crnoj boji, čini ženu zavodljivom i tajanstvenom.

Foto: Shutterstock

Kožne jakne muškarce asociraju na nešto pomalo zabranjeno, nešto divlje i razuzdano, a kad ove atribute još uparite sa lepom ženom, jasno je što ne mogu da im odole.

Ostavi komentar