Stvari o kojima žene bespotrebno brinu

Stvari o kojima žene bespotrebno brinu

Žene se brinu da njihovi momci ocenjuju izgled, težinu i pedantnost. One brinu da li im je dosadno, da će zalutati i da ih ne zanimaju. Ove brige i osećaj nesigurnosti često se odnose na njihovo loše samopouzdanje i  da moraju zadovoljiti druge, ali su neosnovani.

Ove stvari su ono što nesigurne žene brinu u odnosima, ali muškarci ih zapravo ne primećuju:

"Da li me smatra privlačnom?"

Ako provodi vreme sa tobom, onda te smatra privlačnom. Kraj priče. Momci ne sede i  ne opsedaju ono što nosite ili vašu frizuru. Obično nisu toliko plitki. A kada prođe prvi sastanak, posle ostaje samo vaš smisao za humor i vaša inteligencija i vaša ličnost uopšte.

"Da li misli da sam debela?"

Opet, ako vas je pitao da popijete kafu, onda ste ispunili sve njegove kriterijume. Vaši stalni komentari o vašoj težini, o tome da li vam je stomak ravan ili ne, samo skreću pažnju na vašu nesigurnost. A nesigurnost  je za većinu momaka hladan tuš.

Jedan od najvećih preokreta je poverenje, pa nemojte ga pitati da li ste debeli! Ako se čini da se fokusira na vašu težinu ili je često komentariše, onda on možda nije pravi čovek za vas. Prihvatanje je ogroman deo ljubavi i odnosa.

"Da li on ignoriše moje poruke? Zašto mi ne odgovara?"

Većina muškaraca ima različitu vremensku tablicu za dopisivanje od žena. Može da radi, razgovara sa svojim prijateljima, možda je otišao do toaleta, igra video igre... Verovatno ne gleda telefon, i sigurno ne čeka baš vašu poruku.

Pokušajte da ne odgovorite na vašu anksioznost tako što ćete njegov telefon preplaviti nizom besnih tekstova. Osim ako, naravno, ne želite da se svađate.

"Zašto ja ulažem više napora u planiranje nego on?"

Oni ne prave planove zato što ne znaju šta želite da radite i oni su uplašeni da ne pogreše.

"Da li će se dopasti mojim prijateljima?"

Ako vam se dopada, onda će se verovatno dopasti i vašim prijteljima. Ako ste zabrinuti šta će pomisliti, onda se ne osećate tako sjajno u odnosu ili vam trebaju manje kritični nastrojeni prijatelji. Većina momaka nikada ne brine o tome šta njihovi prijatelji misle.

"Da li ga privlači neko drugi?"

Nažalost, ovo može postati veliki problem u vašoj vezi, jer se može pretvoriti u gadna samo-ispunjavajuća proročanstva. Samo-ispunjavajuće proročanstvo je predviđanje koje ste napravili o budućnosti.

Posle jedne od ovih samo-ispunjavajući propovedi, svi onda govore istu stvar - "Vidite? Rekao sam vam da će biti tako tako!" Ono što ne shvataju je da su stvarali stvarnost koju nisu želeli.

Ovo se može dogoditi kada brinete o tome da li vašeg dečka privlače druge žene. Što više brinete o tome, više vas čini nesigurnim. Ukoliko vam ne daje nikakvog povoda za sumnju, nemojte sebe i svoj odnos opterećivati glupim stvarima, kao što je, recimo, ljubomora.

Ove vrste ponašanja stvarno mogu dovesti u pitanje odnos i može doći do razilaženja. Ako imate zdrav odnos, onda se oboje osećate sigurno i verujte jedno drugom.

Zatvoreno za komentare.