Sumnjate da vas partner vara? Pripazite na njegov govor tela i sve će vam biti jasno!

Sumnjate da vas partner vara? Pripazite na njegov govor tela i sve će vam biti jasno!

Kada se radi o vezama, prevara partnera je nešto što se najčešće ne prašta. Ali problemi mogu da nastanu i kada sumnjate da vas partner vara, ali to ne možete i da potvrdite. Srećom, govor tela o nama odaje više nego što mislimo, pa i kada se radi o prevari.

Photo: Shutterstock

Zato, ako vaš partner radi neke od ovih stvari, moguće je da vas vara!

Ne daju vam da priđete njihovom mobilnom telefonu

Photo: Shutterstock

Ako vaš partner šizi čim se približite njegovom mobilnom telefonu, to bi mogao da bude znak da vas vara. Savetnik za veze Dejvid Benet tvrdi da neverni muškarci često čuvaju svoje mobilne telefone od svojih partnerki.

Osim toga, ako partner poludi kada vidite nešto na njegovu mobilnom, i to bi mogao da bude znak da nešto nije u redu, je ako ne krije ništa, neće imati potrebu za preteranim reakcijama.

Nervozni su kada razgovarate o nekoj osobi

Photo: Shutterstock

Ako mislite da vas partner vara s nekim koga oboje poznajete i pritom postane napet kada pričate o toj osobi, možda se radi o prevari.

"Možda će pokazivati znakove nervoze kada govorite o osobi na koju sumnjate. Govoriće brže i biće napet", kaže Benet.

On savetuje i da pratite kako se vaš partner ponaša u blizini te druge osobe.

"Govor tela je na kraju podsvestan i mnogi koji varaju partnera imaju potrebu da budu fizički blizu osobe s kojom ga varaju", rekao je.

Zato, ako su udaljeni samo nekoliko centimetara, sede blizu jedno drugog i često se dodiruju, tu možda ima nečeg.

Smeju se na njihove zajedničke fotografije

Photo: Shutterstock

Varalice će ponekad da se nasmeju kada vide nešto na mobilnom, na primer, fotografiju osobe s kojom vas varaju. Iako osmeh dok gledate mobilni telefon ne mora da znači ništa loše, obratite pažnju!

"Ako vaš partner često šalje poruke i tvrdi da je to vezano uz posao, ali se ipak iskreno nasmeje dok ih kuca, to može da znači da zapravo i ne radi ništa vezano uz posao", dodaje Benet.

Zatvoreni su prema vama

Photo: Shutterstock

Osobe koje varaju zatvorene su prema svojim partnerima. Benet to objašnjava time što se varalice loše osećaju zbog svojih postupaka pa je njihov govor tela prema njihovom partneru štur, skoro zatvoren.

Osoba koja vara najverojatnije će da drži distancu, manje će da vas dodiruje i manje će da se smeje.

Zatvoreno za komentare.