Sumnjate da vas partner vara? Stručnjakinja otkrila po kojoj stvari ćete to znati, samo nacrtajte trougao

Sumnjate da vas partner vara? Stručnjakinja otkrila po kojoj stvari ćete to znati, samo nacrtajte trougao

Zanimljiv način da otkrijete da li vas partner vara ili vam je veran. Stručnjakinja otkrila po kojoj stvari ćete to znati!

Foto: Shutterstock

Jedna je stručnjakinja za veze i odnose nedavno na Tik Toku podelila video u kojem objašnjava koji su znakovi na koje treba da obratite pažnju ako sumnjate da vas partner vara.

Svoju tvrdnju objasnila je teorijom trougla, gde je u jednom uglu anksiozna osoba, u drugom osoba koja izbegava probleme, a na vrhu je tačka koja razdvaja njihov odnos...

Kako prenosi Metro, ona objašnjava svoju tvrdnju teorijom trougla, odnosno osobom koja izbegava probleme na jednom kraju, anksioznom osobom koju brinu svi problemi u vezi na drugom i ljubavnikom ili ljubavnicom na trećem kraju trougla.

- U vezi postoji određena povezanost, a kada ta povezanost postane nestabilna ili se na nju doda stres, počinju anksiozne reakcije.

Osoba koja izbegava partnera zapravo izbegava ranjivost, odnosno suočavanje s problemima u vezi i obično tada u odnos dodaje treću osobu - rekla je.

@restoringrelationships Healing for anxious attachments is expressing needs + getting support (which is v different than triangulating!) & for avoidants it’s leaning into connection #cheating #attachment ♬ original sound - restoringrelationships

Kaže da ta treća osoba ni ne mora nužno da bude neko za varanje već može biti i u poslovnom odnosu, ali, s druge strane, kada teskobni ljudi ne zadovolje svoje potrebe, povuku se u sebe, što može dovesti do depresije ili anksioznosti, piše 24sedam.

Zatvoreno za komentare.