Šta vaš tip muškarca otkriva o vama

Šta vaš tip muškarca otkriva o vama

Htele vi to da priznate ili ne, svaka žena ima tip muškarca koji smatra privlačnijim od ostalih, a upravo taj izbor govori mnogo o vama. Možda i više nego što biste htele.

 Foto: Shutterstock

Narcisoidni tip

Karakteristike: Zaljubljen u sebe, uvek u centru pažnje, uvek najglasniji, uvek s potrebom da šarmira. Jednom kad ga upecaš, otvara se i njegova ružna strana - moraš ga stalno hvaliti i prihvatati njegovu kritiku koju deli na sve strane.

 Foto: Shutterstock

Zašto ga biraš? Verovatno zato što si i sama narcisoidna. Znamo, zvuči grozno, ali tako je. Narcisoidni ljudi se često privlače, a jednom kada započnu vezu, ona se pretvara u konstantno takmičenje u tome ko će biti bolji, lepši, i ko će od drugih dobijati više pažnje.

Emocionalno nedostupan tip

Karakteristike: On nije spreman za vezu, ne voli da pokazuje osećanja i nikako mu se ne sviđa da planira budućnost s tobom. Upecati ga ne možeš, jer te uvek drži na ledu.

 Foto: Shutterstock

Zašto ga biraš? Zato što imaš osećaj da ne zaslužuješ bolje. Žene koje stalno pokušavaju da se izbore sa ovakvim muškarcima nemaju dovoljno samopouzdanja da kažu: "Ja zaslužujem muškarca koji će me obožavati" - i sklone se.

Tip kojeg treba popraviti

Karakteristike: On nije dovoljno dobar za tebe, ali jednom kad završiš s njim, biće baš savršen. Kad ga upecaš, imaš osećaj da si započela dobrotvorni projekat.

 Foto: Shutterstock

Zašto ga biraš? Imaš stalnu potrebu da popravljaš nešto, da budeš nečiji junak, dokažeš da si dobra osoba. Verovatno u tvojoj prošlosti postoji veza zbog koje se osećaš loše pa pokušavaš da se iskupiš za stare grehe.

Zauzeti tip

Karakteristike: Ima devojku, ili još gore - ima ženu. Nećeš ga upecati jer je zauzet, a čak i ako zbog tebe ostavi sve, vrlo izvesno je da će te otkačiti jer mu više nisi zabranjena.

 Foto: Shutterstock

Zašto ga biraš? Jer nemaš poštovanja prema samoj sebi. Ako imaš obraza da budeš u vezi s nekim ko već ima drugu vezu, pokazuješ da nemaš poštovanja ni prema drugima. Potajno se verovatno nadaš da će ostaviti svoju devojku ili ženu i potajno veruješ da ne zaslužuješ bolje od muškarca koji je samo tvoj.