Tehnika je važna - evo kako da u 8 koraka postanete majstor za poljupce!

Tehnika je važna – evo kako da u 8 koraka postanete majstor za poljupce!

Prvi poljubac je nešto što se pamti ceo život. Naravno, postoje i drugi poljupci kojih se rado sećamo i koji su obeležili pojedine periode našeg života. A evo kako možete postati majstor za poljupce!

Foto: Unsplash

Ponekad poljubac može da bude i odlučujući faktor da li ćete s nekim ući u vezu ili ne, piše Objektiv.

Zbog toga je veoma važno da posvetite pažnju tehnici ljubljenja, te ćete lako postati majstor za poljupce. Ko zna, možda jednog dana grupa Zana i o vama snimi jednu pesmu.

1. Svež dah

Ovo je najosnovnija i najvažnija stvar. Morate da imate svež dah. To znači, bez crnog ili belog luka kada planirate da se ljubite s nekim. Takođe je najbolje ne jesti ništa začinjeno ili posebno ljuto. Pušenje takođe može da bude velika smetnja i da uništi poljubac.

Razmislite, niko ne želi da poljubi pepeljaru, zar ne? Zato perite zube, koristite konac za zube, koristite vodicu za ispiranje usta, obavezno imajte kod sebe pepermint ili žvaku, za svaki slučaj.

2. Meke usne

Kod ljubljenja je fokus uglavnom na usnama, pa morate da ih održavate mekim. To znači da treba da ih hidrirate i uradite piling. Takođe, pazite da vam usne nisu ispucale.

Sjaj za usne i ruž u stvari, i nisu dobar izbor kada je u pitanju ljubljenje, jer to samo stvara nered. Ruž s ukusom može da bude “cool”, ali nastojte da vam usne budu prirodne.

3. Pljuvačka

Još jedna važna stvar koju morate da imate na umu kada se ljubite je pljuvačka. Ne želite da drugu osobu utopite u svojoj pljuvački jer je to stvarno odbojno. U stvari, najbolje je da smanjite izlučivanje pljuvačke na minimum.

4. Ne preterujte s jezikom

Dok neki uživaju u ljubljenju s puno jezika, u principu je najbolje da ga u početku svedete na minimum. Opipajte teren, vidite šta vaš partner voli, a šta ne voli, obratite pažnju na ono što radi i pokušajte da to oponašate i pokažete mu šta se vama sviđa. Uostalom, ljubljenje je dvosmerna ulica. Sve se svodi na davanje i uzimanje.

Foto: Unsplash

5. Saznajte više o erogenim zonama

Ljubljenje ne mora da se odnosi samo na usne i jezik, možete da uključite i obraze, ušne rese, vrat, ključnu kost… Ljubljenje tih područja daje neverovatan osećaj i definitivno može da podigne ljubljenje na potpuno novi nivo. 

samo dodirivanje raznih erogenih zona rukama dok se ljubite može da bude super. Zato to obavezno i primenite.

6. Razigrani ujedi

Dok neki ljudi vole nežne dodire, drugi više vole malo grubosti. Ne kažemo da treba da ujedate ljude, ali mnogi uživaju u nekoliko razigranih ujeda za usne ili vrat.

7. Komunikacija je ključna

Ljubljenje je zamišljeno da bude prijatno, a najbolji način da se uverite da ste dobri u ljubljenju je da obratite pažnju na svog partnera. Pročitajte njegov govor tela, da li uživa ili samo trpi? Uvek možete da ih pitate šta vole ili još bolje, zamoliti ih da vam pokažu šta vole.

8. Budite strastveni

Nema ništa bolje od strastvenog ljubljenja, nekog ko stvarno bude u trenutku, fokusira se na ono što oseća i pokušava da pretoči svoja osećanja u poljubac. Koristite celo telo, zagrlite osobu koju ljubite, pustite ruke da lutaju, milujte ih i uživajte.

Zatvoreno za komentare.