Test ličnosti - ono što ste prvo uočili otkriva šta vas muči u ljubavi

Test ličnosti – ono što ste prvo uočili otkriva šta vas muči u ljubavi

Dobro pogledajte sliku, a ono što ste prvo ugledali otkriće vam šta je to šta vas muči u ljubavi.

Testovi ličnosti zasnovani na optičkim iluzijama i tumačenju oblika na slikama koriste se u psihologiji od davnina. Način na koji vidimo ono što nam je pred očima, kao i stvari koje nas okružuju, dosta govori o nama.

Pogledajte ovu sliku i ono što prvo vidite, na osnovu vaše percepcije, otkriće ono što ste potisnuli u sebi i šta vas muči u ljubavi.

Da li vidite ženu sa tamnom kosom koja sedi okrenuta leđima ili lice sa širokom vilicom?

Tamnokosa žena

Imate "oštre veštine zapažanja i oko za detalje". Ovo ukazuje na vašu rezervisanu i introvertnu ličnost. Vi ste tiha i stidljiva osoba kojoj upoznavanje ide teže, posebno kada je reč o romantičnim odnosima.

Potrebno vam je vreme da steknete u nekoga poverenje, opustite se i otvorite svoje srce. Nažalost, mnogi nemaju vremena da čekaju da pokažete svoje pravo lice, pa vam ne daju šansu da vas bolje upoznaju. Ali zbog toga ne treba da brinete.

Uživajte u svojoj samoći, a kada vam prija, izađite i družite se. Radite u skladu sa vašom prirodom, ali radite i na tome da budete otvoreniji i pružite šansu osobi koja pokušava da vas razume i strpljivo čeka da joj pokažete svu čaroliju vašeg bića.

Lice sa širokom vilicom

Uvek vidite širu sliku, pa ponekad zanemarite detalje. To bi možda zbog vaše ekstrovertne i slobodne ličnosti. Uživate da se družite, sklapate nova poznanstva, provodite vreme okruženi ljudima...

Izuzetno ste slobodni i zabavni, a veze često smatrate kao opterećenje, granice, zabrane... Pokušajte sa partnerom da uspostavite bolju komunikaciju.

Iako ste nekome dali svoje srce, to vas ne sprečava da istražujete svet, da zajendo sa tom osobom idete u nove životne avanture. Radite na tome da u sebi pronađete više mira i nemojte odmah odustajati od odnosa - pružite šansu.

Izvor: Prva

Zatvoreno za komentare.