Tipovi muškaraca sa kojima je ozbiljna veza nemoguća

Tipovi muškaraca sa kojima je ozbiljna veza nemoguća

Vreme je da prestanete da gubite dragocene godine života koje ne vode nikuda, s momcima koji ni ne žele da vas odvedu u nekom konkretnom smeru. Postoje muškarci koji su OK za izlaske i povremena druženja, ali nemaju potencijal za vezu, a ovo su tipovi muškaraca na koje ne treba gubiti previše vremena:

Foto: Shutterstock

1. Momak koji ne razume kako funkcioniše WhatsApp i koji odgovara samo kada to njemu odgovara. Neke vaše poruke potpuno izignoriše, na neke druge odgovori za par sekundi, a sve zavisi kako je tog dana raspoložen i nimalo mu nije stalo kako se zbog njegovih promena raspoloženja osećate vi. On ne razume koncept doslednosti.

2. Momak s kojim izlazite jer jer je zgodan. I ako ćemo biti iskreni, kao i vi sami, to je jedino pozitivno što o njemu možete reći. Kao osoba baš i nije za pohvaliti se, a intelektualno niste ni najmanje kompatibilni. Nemojte zaboraviti da njegovo lice neće zauvek izgledati tako kako izgleda sada, dok će njegov karakter i ponašanje 99,9% ostati isti.

3. Frajer koji se neprestano hvali svojim super bogatim društvenim životom. Nije vam za početak  jasno čime se bavi – da li je on menadžer nekog kluba? Lord? Jednostavno dečko koji obožava izlaske i zabavu? Možda na prvu deluje zabavno, ali mogao bi malo malo da uspori s izlascima i malčice odraste.

Foto: Shutterstock

4. Momak s kojim je nemoguće išta se dogovoriti. Načelno, stalno se nešto dogovarate – šta biste i kuda sve mogli, kada, kako, zašto… Međutim, osim što mu su mu potrebne sedmice i meseci da se za nešto odluči, jednom kada odluku donese, uvek se dogodi nešto što iskrsne i zbog čega vam planovi propadnu. I to vam javi u najgori mogući tren, otprilike kada ste već na putu do njega…

5. Dečko koji neprestano insistira ‘kako su kondomi neugodni’. Neugodne su i polno prenosive bolesti, a neugodna je i neželjena trudnoća.

6. Momak koji ‘nije spreman za vezu’. Kada momak kaže da nije spreman za vezu, treba mu verovati. On zaista ne misli da biste mogli da probate.

Foto: Shutterstock

7. Frajer koji je malo vruć, pa malo hladan, pa malo bi, pa malo ne bi. Čas se ponaša kao da ste žena koju je čekao celi život, a potom kao da mu je potpuno svejedno. Vi zapravo većinu vremena nemate pojma šta se događa i kako stvari zapravo stoje!

8. Momak koji stalno ponavlja kako napredujete prebrzo. Piće jednom u nedelju dana se računa kao prebrzo? Da se krećete imalo sporije, bukvalno biste se kretali unazad.

9. Momak koji se stalno dopisuje s vama, ali kojeg nikad ne vidite uživo. Na prste jedne ruke možete nabrojati koliko ste ga puta videli uživo. Palo vam je napamet i da bi mogao biti seksi vampir pa se zato skriva. Zaboravite i "svajpujte" levo! Treba vam partner, a ne drug za dopisivanje.

Ostavi komentar