7 tipova muškaraca s kojima nećete biti srećne

Potraga za onim pravim može biti naporna. Ako ne naletite na njega na poslu ili supermarketu, morate pronaći kandidata kojeg možete testirati. Premda je izbor naizgled veliki, prava je muka odvojiti cveće od korova te otkriti je li on vaša prava ljubav. Ovo su tipovi muškaraca s kojima nećete biti srećne, pa nemojte nepotrebno trošiti svoje dragoceno vreme na njih.

 Foto: Shutterstock

1. Povređeni 

Ovaj tip muškaraca je nešto loše doživeo u prošlosti. To se dogodilo mnogim drugim momcima, ali kod njega je slučaj teži: on to nije preboleo. Zbog toga nikada nema poverenja u nekoga. On je na rubu ogorčenja. Gotovo je nemoguće maknuti ga odatle, a to svakako i nije vaš zdadatak. Srećna veza s takvim muškarcem nije moguća. 

Tipična rečenica: "Sve ste vi žene iste!"

2. Detinjasti 

Detinjasti tip je posebno naporan, jer konstantno odbija da preuzme odgovornost za svoja dela i svoj život. Ako se upustite u vezu s takvim tipom muškarca, dobićete dve osobe odjednom: muškarca i dete. Moraćete pospremati za njim, paziti na termine i obavljati sve važnije stvari same. Možda će vam to u početku biti OK, ali s vremenom to uništava vezu. 

Tipična rečenica: "Hoćeš li me podsetiti sutra...?"

3. Ne želi da se veže

On ima uspešnu karijeru, dobar životni standard i zna šta želi. Problem: to niste nužno vi. Nevoljno se veže za jednu ženu pa radi sve kako se ne bi "obavezao". Reč brak ne postoji u njegovom rečniku. Ovaj tip muškaraca stalno je u lovu na žene, ali tek za kraće avanture. 

Tipična rečenica: "Nazvaću te!" 

par - strah - brak Foto: Shutterstock

4. Zaljubljen u sebe 

Za takvog muškarca važi samo jedno: želi da mu se dive drugi ljudi, a posebno žene. On voli sebe više nego što će ikada voleti neku ženu i traži onu koja je spremna da mu svakodnevno daje potvrdu da je divan i krasan i da ga obožava – to je potrebno njegovom egu. Za to su obično spremne jedino žene koje imaju problema sa samopouzdanjem i dopuštaju da se njima manipuliše. 

Tipična rečenica: Obično počinje sa "Ja". 

5. Igrač 

Kod ovog muškarca postoji opasnost da će vam slomiti srce, jer on je pravi majstor transformacije Šarmantan je, rečit, pažljiv i pravi je profesionalac kad je reč o davanju komplimenata – sve dok ne završite u njegovom krevetu. Onda se pokaže njegova druga strana: postane nepouzdan, ne javlja se više i ne pokazuje zanimanje. Problem: već odavno vam je ukrao srce. 

Tipična rečenica: "Trenutno nisam spreman za vezu." 

6. Onaj koji će vas iskoristiti  

Ovaj tip muškarca posebno je opasan, jer će vam osim srca ukrasti i novac. On se mota oko žena koje imaju novca, koje su lakoverne ili jako usamljene. Vrlo je šarmantan i slatkorečiv. Zbog toga ima kod većine relativno brzo uspeha. Kad jednom upadnete u njegovu zamku, tražiće vam finansijsku pomoć – uvek s obećanjem da će vam vratiti novac. Ali, naravno, to se nikada neće dogoditi. 

Tipična rečenica: "Ako me voliš, pomoći ćeš mi."

 Foto: Shutterstock

7. Brbljivac 

Za ovaj tip muškaraca sve je moguće: deca, venčanje, velika putovanja. Problem je sledeći: koliko puno priča o velikim planovima, toliko brzo nalazi izgovore zašto trenutno nije pravo vreme za njih. Čak i ako želite nešto drugo verovati – on nikada neće ispuniti svoja obećanja. 

Tipična rečenica: "To i ja želim, ali trebamo još malo pričekati."

Pročitaj još