Tri rečenice koje su "zabranjene" na prvom sastanku

Tri rečenice koje su „zabranjene“ na prvom sastanku

Nisu svi vešti u zavođenju i u tome nema ničega strašnog, ali ako idete na prvi sastanak sa osobom koju želite da osvojite, vodite računa o tome šta govorite, jer su ove tri rečenice "zabranjene" na dejtu. 

Foto: Shutterstock

Prvi utisak je veoma važan, pa tako ako vam se dopada muškarac sa kojim idete na spoj, neke stvari nikako ne treba da govorite.

Ovo su tri rečenice koje su "zabranjene" na prvom sastanku:

"Moj bivši…"

Ako prvi put izlazite sa osobom sa kojom biste voleli da uđete u ozbiljniji odnos, tada ne bi trebalo da prepričavate doživljaje iz prethodne veze ili da ogovarate bivše partnere.

Naravno, ako ostanete u ljubavi možete da podelite neko iskustvo iz prethodne veze, ali dok se ne upoznate dovoljno, to treba da izbegavate.

"Ne tražim ništa ozbiljno"

Bez obzira da li ste tek izašli iz komplikovane veze i ne želite odmah da se vežete za drugu osobu, to ne treba da kažete na prvom sastanku.

Pre nego što dođe do dejta treba da se zapitate šta ustvari želite i zašto ste se dogovorili da izađete sa osobom koja vam se sviđa ako niste sigurni kakav odnos želite da ostvarite?!

Devojke nekada imaju potrebu da objasne da ne žele ništa ozbiljno kako bi ostavile utisak da se za taj sastanak nisu spremale ceo dan i noć i da osoba ispred njih nije toliko bitna.

"Zašto si još uvek sam?"

Ovo zvuči kao "Šta nije u redu sa tobom, pa si sam?". Ako vas već zanima zašto je sam, to možete da saznate na drugačiji način, kao na primer "Kako to da jedan šarmantan i pametan dečko nema devojku?".

Tako ćete da ispadnete prijatniji, udelićete mu kompliment, a sa druge strane saznaćete odgovor na pitanje koje vas zanima, piše Prva.

Zatvoreno za komentare.