Uplašićete ga - 5 stvari koje ne smete reći na drugom sastanku

Uplašićete ga – 5 stvari koje ne smete reći na drugom sastanku

Preživeli ste prvi sastanak i sada vam se smeši drugi. Iako je to dobar signal za vašu potencijalnu vezu, ipak ne treba da se opustite u potpunosti. Ovo su 5 stvari koje ne smete reći na drugom sastanku!

Foto: Shutterstock

Iako ti prvi sastanci mogu izazvati anksioznost, mogu biti i zaista uzbudljivi. Neki su čak nervozniji zbog drugog sastanaka, nego zbog prvog.

Obično se na drugom sastanku otkrije da li je hemija koju ste osetili na prvom sastanku bila stvarna, ili je sve to pokrenuo šardone. Ako želite da drugi sastanak prođe dobro, postoje dve stvari koje apsolutno morate da uradite.

Diši i opusti se. Ohladi se. Naravno, nervozni ste i imate te leptiriće, ali ako odete na sastanak sa uživanjem kao jedinim očekivanjem, biće mnogo lakše nego ako idete u lov na muža na umu. Budite svoji i zabavite se.

Evo 5 stvari koje nikada ne bi trebalo da kažete na drugom sastanku:

1. "Kakvi su tvoji roditelji?"

Misliš da pričaš, on te čuje kako planiraš venčanje. Neki ljudi su bliži svojim porodicama od drugih. Nemojte pretpostavljati da samo zato što razgovarate sa svojom majkom svaki dan telefonom, da i on to radi.

2. "Volim bebe!"

Da. Ko ih ne voli? Bebe su senzacionalne. Ali ti misliš da deliš nešto što ti se sviđa, on misli da praviš rupe u kondomima kada ode u kupatilo.

3. "Sa koliko žena si spavao?"

Da, važno je da saznate ovakve detalje kada počnete da spavate sa nekim. Međutim, ako je ono što tražite nešto dugoročno, a ne samo kombinacija, nemojte mu postavljati pitanja koja će ga navesti da pomisli da ga proveravate.

4. "Gde vidiš sebe za deset godina?"

Ovo je sastanak, nije intervju za posao. Naravno, mislite da se tek upoznajete, ali istina je da takva pitanja — ona koja su iznuđena — zvuče kao da su izvučena iz knjige ljudskih resursa i samo će mu biti neprijatno.

5. "Da li ti se sviđam?"

Naravno, ovo vam je na umu, posebno ako mislite da bi vam se mogao svideti! To je sasvim normalan i prirodan način da se osećate na drugom sastanku. Ali to nije stvar koju bi trebalo da pitate. 

Mislite da mu to pokazuje koliko ste otvoreni i iskreni u vezi sa svojim osećanjima kada su u pitanju izlasci, onlajn ili na neki drugi način.

Za njega to može učiniti da izgledate očajno. Naravno da samo pitaš „Da li ti se sviđam“, ali ono što on čuje je „Volim te“. Ako mu se sviđate, ići ćete i na treći sastanak, piše Your Tango.

Zatvoreno za komentare.