7 znakova da vaša veza ima budućnost

7 znakova da vaša veza ima budućnost

Ako prepoznajete kod sebe ili svog partnera/partnerke neke od ovih znakova, možete mirno da spavate. Ovo su znakovi da vaša veza ima budućnost i da nemate mnogo oko čega da brinete.

Foto: Shutterstock

Prijatno se osećate kada ste zajedno

U prisustvu partnera osećate spokojnost. Nema potrebe da brinete o tome kako izgledate, da li ste nešto pogrešno rekli ili uradili. Drugim rečima, možete biti ono što jeste. Par će teško ostvariti stabilnu vezu ukoliko ne mogu slobodno da pričaju o bilo kojim temama.

Uvek nađete vremena za razgovor

Bez obzira na posao, obaveze i porodične okolnosti vi ste jedno drugome prioritet. Partner vam posvećuje maksimalnu pažnju, uvek je u toku šta vam se dešava i trudi se da što češće provodi vreme sa vama. Ako se stalno opravdava time da je zauzet ne treba polagati previše nade u takvu vezu.

Foto: Shutterstock

Upoznavanje sa porodicom i prijateljima

Ovaj korak govori o ozbiljnosti njegovih namera. Partner vas svesno čini delom svog života. Otvoreno pokazuje koliko mu značite i ponosi se vama. Ukoliko vaš izabranik ne žuri da vas upozna sa porodicom najverovatnije da vašu vezu ne smatra kao nešto ozbiljno i dugoročno.

Zajednički planovi za budućnost

Naravno, na samom početku veze nije neophodno planirati decu, ali možete razmisliti o zajedničkom odmoru ili putovanju van grada. Ako vaša veza ide u pravom smeru, pola godine je sasvim dovoljno da se pređe na novu fazu.

Zajedničke vrednosti

Važno je da par ima ne samo zajedničke interese, već i poglede na život. U suštini nije bitno samo to da li vam se sviđa ista muzika, hrana itd. Daleko su važnije predstave o budućim ulogama u porodici, one moraju da se podudaraju. Da ne biste stvarali iluzije unapred definišite svoje vrednosti. Ako u većini stavova postoji neslaganje, bolje je da se rastanete.

Foto: Shutterstock

Osećaj sigurnosti

U skladnoj vezi uvek se možete osloniti na svog partnera. Ne postoji strah da ćete ostati sami sa svojim problemima. Ako niste sigurni da će vaš izabranik biti tu za vas u teškom trenutku malo je verovatno da vaš odnos ima budućnost.

Rešavanje problema

U svakoj vezi dolazi do svađa i nesuglasica. Međutim parovi koji razgovorom rešavaju probleme sposobni su da održavaju svoju zajednicu dugi niz godina.

Ostavi komentar