Za ostavljanje dobrog utiska - Pet pitanja bi trebalo da postavite na prvom izlasku

Za ostavljanje dobrog utiska – Pet pitanja bi trebalo da postavite na prvom izlasku

Prvi izlazak, koliko donosi sreće i uzbuđenja, toliko donosi i stresa i nervoze. Bez obzira jeste li iskusni u tome ili ste potpuno novi, mnogi od nas su zbog pandemije zaboravili kako da se druže, šta da pitaju i kako uopšte da komunicirate na prvom viđanju.

Foto: Shutterstock

Saznajte kako vaš partner voli da se opušta. To će vam pružit bolji uvid u njihove karakteristike. Ako njihovo opuštanje uključuje opuštanje uz knjigu, moći ćete da razumete jesu li srećni sami sa sobom.

Kako bi vaš prvi sastanak bio što je manje moguće stresniji, stručnjak za veze Džejms Tomas otkrio je sedam pitanja koja treba da postavite na prvom sastanku, piše The Sun.

Upamtite, opušteno razgovarajte i nikako ne dozvolite da prvi izlazak izgleda kao razgovor za posao.

1. Koji ti je najdraži način opuštanja?

Ovo pitanje je alternativa pitanju o hobijima. Saznajte kako vaš partner voli da se opušta, to će vam pružiti bolji uvid u njegove osobine. Ako njihovo opuštanje uključuje opuštanje uz knjigu, moći ćete da razumete da li su li srećni kada su sami sa sobom.

2. Koju si seriju ili film poslednji gledao?

Ljudi imaju tendenciju da se povežu s sličnim likovima, pa je dobro saznati koje su otprilike karakteristike vašeg partnera. Takođe, možete razmenjivati ​​preporuke za serije i filmove i mogli biste da otkrijete da imate više zajedničkog nego što mislite.

3. Da je sutra smak sveta šta bi uradio?

Ovo pitanje svakako će vas navesti na to kakav je vaš partner kao osoba. Da li je saosećajan, pametan ili ga jednostavno nije briga. Da li želi da provede poslednji dan s porodicom i najmilijima ili sam, daće vam dobar uvid u to šta on voli.

4. Šta je najčudnije što je kupio u poslednje vreme?

Smešno pitanje garantuje da razgovor neće biti dosadan. Ovo pitanje ostavlja prostor za priču s obe strane i nešto za pamćenje.

5. Šta je najbolje što ti se dogodilo ove nedelje?

Pitati o nečemu što se nedavno desilo je lep način da se probije led. Osim toga , pokazaće vam da li ta osoba u životu ceni veće ili male stvari.

Dakle, sve što treba da učinite je da zapamtite ova pitanja i bićete spremni za sjajan prvi sastanak.

Ali šta da učinite ako vam prvi sastanak ne ide dobro? Džejm savetuje: 'Ako stvari ne idu po planu, pokušajte da ne paničarite. Ako ne kliknete, velike su šanse da se osećaju isto kao i vi. Nije sramota biti iskren, ali nikada nemojte glumiti ono što niste'.

Zatvoreno za komentare.