5 osobina kojima žene odbijaju muškarce

5 osobina kojima žene odbijaju muškarce

Svaki muškarac ima svoje sklonosti, strasti, kriterijume na osnovu kojih bira svoju saputnicu. Međutim, postoje neke osobine koje uništavaju interesovanje muškarca za vas brzinom svetlosti. Evo i koje su osobine kojima žene odbijaju muškarce.

Foto: Shutterstock

Možda je vreme da objektivno sagledate sebe i promenite nešto.

"Drama queen"

Stvarni život nije mnogo sličan sapunici. Zato se žene koje preforsirano pokazuju svoja osećanja (posebno u javnosti) ne doživljavaju kao žive i pristupačne osobe, već kao lutke, manekenke sa kojima je besmisleno i nezanimljivo graditi odnos.

Foto: Shutterstock

Drskost

Nije bitno prema kome se tako ponašate, to može biti konobar, roditelji ili potpuni stranac na ulici. Ako ste drski, budite sigurni da će i sa vama tako postupati.

Loše govorite o bivšem

Ne zaboravite da kakvi god bili vaši prethodni partneri vi ste ih sami birali, tako da je u njima bilo i nečeg dobrog. Ne vređajte sebe kritikujući svoju prošlost. Osim toga muškarac može pomisliti da se i o njemu tako možete izražavati ukoliko vaša veza ne uspe.

Foto: Shutterstock

Nadmenost

Niko ne voli osobe koje sebe stavljaju iznad drugih. Želite da vas shvate ozbiljno? Skinite krunu sa glave i trčaće za vama.

Previše šminke

Muškarac može steći utisak da se iza tog debelog sloja fasade krije nesigurna osoba. Prirodnost je uvek na ceni, svaka osoba je šarmantna na svoj način. Naglasiti svoju lepotu laganom šminkom – što da ne? Ali se ne treba skrivati iza maske, jer on želi da vidi pravu vas.

Ostavi komentar