Žene otkrile kako su saznale da su prevarene

Na jednom portalu su žene otkrile kako su saznale da su prevarene, jesu li se osećale krivima za to, te kako je to na kraju završilo. 

 Foto: Shutterstock

Rejčel T. (25): Želeo je nekoga ko će peći kolače s njim

U to sam vreme radila u Lululemonu, a u maloprodaji je tokom decembra najžešće doba godine. Moj partner je želeo zajedničke praznične aktivnosti, poput pečenja kolača ili poseta njegovoj porodici, ali bila sam previše zauzeta.

U Novoj godini sam saznala da me vara s drugom ženom, pretpostavljam da je to trajalo celi mesec i da je to kod njega bila čežnja za dubljom vezom u vreme praznika. Ali, ja sam morala raditi pa je on pronašao to što je tražio negde drugde. Prekinuli smo, jednostavno nismo bili jedno za drugo.

Seli S. (30): Prevarila me osam dana pre Božića

Pet dana pre nego što smo trebale putovati u Nju Hempšir kako bi provele praznike s njenom porodicom, ušla sam u kuću i videla svoju verenicu u zagrljaju s nekim drugim, bilo je tako nestvarno. Možete misliti kakvo je moljakanje usledilo: "Oprosti mi, neće se ponoviti", "Uplašila sam se jer te toliko volim"...

Zaista sam želela da joj verujem pa sam prešla preko toga. Krenule smo na naše putovanje. Na Badnje veče sam popila malo previše. Pijana i hrabra rekla sam joj sve što mislim o njenom varanju. To nije bio moj najbolji trenutak, ali nije mi bilo žao.

Odmah sam nazvala taksi da me odveze na aerodrom. Uskočila sam na prvi let na samo božićno jutro. Kada sam konačno stigla kući u devet sati uveče, pogledala sam film i zaspala. Probudila sam se 26. decmbra kao samac, prenosi Health.

 Foto: Shutterstock

Alison L. (23): Slučajno mi je poslao poruku

Izlazila sam s jednim tipom na fakultetu oko šest meseci. Na božićno jutro sam otvarala poklone zajedno sa svojom porodicom kada sam od njega dobila dugačku poruku. Napisao je kako mu je bilo vrlo zabavno sa mnom, ali da gaji romantična osećanja prema nekome drugome, nekome s kime se viđao dok smo bili u vezi.

Počela sam plakati, a moja mama je bila zbunjena. Mislila je da su to suze jer mi se poklon ne sviđa. Dala sam joj mobilni da sama pročita poruku, no u tom trenutku je stigla još jedna poruka. U njoj je pisalo: "Ups, pogrešna osoba". Potom je pokušao objasniti da sam ja ta prema kojoj gaji osećanja i da pokušava zapravo raskinuti s drugom devojkom, ali je poruku slučajno poslao meni. 

Cela situacija samo je nametnula mnoga pitanja, između ostalog "Raskinuti s nekim na božićno jutro?". Nismo nastavili izlaziti kada sam se vratila u kampus. Izgubila sam svaki interes za njega.

Ema Z. (21): Čuvala sam se za brak, ali on nije

Ja čekam sa seksom dok ne uđem u brak. Mislila sam da se moj tadašnji dečko slaže s tim, iako je pre naše veze iskusio seks. No čini se kako sam se prevarila jer je bio intiman sa svojom bivšom devojkom.

Nazvao me sledeće jutro sav histeričan da bi se želeo ispovediti. Sve mi je ispričao, rekao da je to velika greška i da bi želeo da nova godina bude novi početak. Cenila sam to što mi je sve priznao, ali nakon toga mu više nisam mogla verovati.

 Foto: Shutterstock

Meri M. (44): Emotikon srca mu se pojavio na mobilnom

Bila sam pod velikim pritiskom na poslu. Moja sestra je bila jako bolesna, a planiranje i organizovanje praznika samo je bio dodatan stres. Tokom tog najgoreg perioda, postala sam egocentrična.

Moj suprug se okrenuo nekome drugome jer sam na božićno veče videla poruku sa emotikonom srca na njegovom mobilnom telefonu. To je stiglo od njegove koleginice s posla. Suočila sam ga s time i priznao mi je kako me je emocionalno varao.

Još mislim da imam pravo biti sebična s obzirom na okolnosti, no priznajem da sam prestala ulagati energiju u našu vezu. Pomoću terapije za parove i individualnih terapija, to smo prevladali. Sada imamo iskrenu, emocionalno stabilnu i saosećajnu vezu.

Pročitaj još