Žene otkrivaju koje stvari ne mogu da podnesu na muškom telu

Žene otkrivaju koje stvari ne mogu da podnesu na muškom telu

Mnogo puta smo pisali o tome šta žene vole kod muškaraca, ali sada su na red došle i manje privlačne stvari. Da bi muškarac uklonio sve mane, on mora da ih postane svestan i da ih uoči na svom telu.

Photo: Pexels

Pronašli smo anketu koja je ispitivala šta to žene ne podnose na muškom telu, pa smo odlučili da rezultate podelimo sa vama.

Evo o čemu je reč:

Spojene obrve

Photo: Pexels

Žene ne traže od muškaraca da se depiliraju i da skidaju višak dlaka, ali kada su u pitanju obrve, onda bi tu trebalo da povedu računa.

Spojene obrve su sve samo nisu privlačne, pa ako ne želite da izgledate kao Šojić, onda obavezno uzmite pincetu u ruke i napravite vidljivi razmak između njih.

Pileće noge

Photo: Pixabay

Ako idete u teretanu samo iz razloga da povećate ruke, leđa i grudi, onda ćete biti klovnovi u očima žena, jer one kažu da ne vole napumpane muškarce sa pilećim nogama. Ako želite da trenirate, onda se potrudite da i vaše noge budu istrenirane.

Dlake na leđima

Photo: Pexels

Žene su vrlo tolerantne kada su u pitanju muške dlake ali osim što ih ne vole između obrva, one ne podnose i dlake na leđima. Zbog toga se potrudite da ih eleminišete ako želite da budete Kazanova i osvajač ženskog srca.

Loši zubi

Photo: Unsplash

Beo i lep osmeh je ključ privlačnosti, a ako to nemate onda ćete teško osvojiti poglede lepšeg pola. Zbog toga vaši zubi moraju biti u perfektnom stanju, jer u suprotnom devojke neće obraćati mnogo pažnje na vas.

Smrdljiva stopala

Photo: Pexels

Budite realni, da li biste vi bili sa devojkom kojoj smrde noge? Naravno da ne. Isto tako razmišljaju i devojke koje ni u ludilu neće hteti da legnu sa vama u krevet ako vam stopala zaudaraju na buđav sir.

Dlake koje vire iz nosa

Photo: Pixabay

Ako iz vašeg nosa raste žbun na koji možete kačiti novogodišnje ukrase, onda nikako nećete biti privlačni devojkama.

Zatvoreno za komentare.