Žene otkrivaju kakve muškarce smatraju savršenim

Žene otkrivaju kakve muškarce smatraju savršenim

Šta žene/muškarci žele, pitanje je koje će dok je sveta mučiti i jedne i druge. Nekoliko dama je otkrilo kakvi su "savršeni muškarci".

Foto: Shutterstock

Naravno, svi smo drugačiji pa samim time tražimo i drugačije karakteristike u partnerima, ali društvene mreže mogu pripomoći u potrazi za nekim univerzalnijim kvalitetama koje većina ceni.

Tako se na "Quori" mogu pronaći brojne rasprave o tome kako izgleda idealan muškarac, a u kojima su korisnice "Quore" pokušale da opišu šta traže pri odabiru partnera.

"Savršen muškarac ne proizlazi iz društveno određenih standarda lepote. Savršeni muškarac je, po meni, neko ko čini svet i ljude oko sebe boljima. To je brižna osoba s predivnom dušom, ugodnim karakterom, ali koja u isto vreme ima unutrašnju snagu. Savršen muškarac se ne brine o tome da li je ili nije savršen... Osoba koja se može nasmejati na svoj račun i da širi ljubav i pozitivnu energiju."

"Savršen muškarac je muškarac koji nije previše vezan za ženu. Upoznala sam previše takvih muškaraca, iako sam uvek pre mislila da su žene te koje se previše vežu. Muškarac koji zna šta želi, ima neko znanje o tome šta se trenutno događa u svetu i odličan smisao za humor."

Foto: Shutterstock

"Idealan muškarac je neko ko zna da dela imaju posledice. Osoba koja je toga svesna sve u životu shvata ozbiljnije pa tako i vezu, brak, porodicu..."

"Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na ishranu i vežbu. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomogne kad treba."

"Da je iskren i da među nama postoji prava, snažna ljubav. Novac uopšte nije važan."

"Tri karakteristike koje su mi bitne su smisao za humor, inteligencija i da drži do sebe."

"Važno je da je iskren i veran, da mi ne laže. Da ima smisla za humor i da je razigran. Da je liberalnih uverenja i da voli životinje."

Foto: Shutterstock

"Mora biti zgodan, romantičan, veran. Mora da me razume i voli."

"Radišan i strpljiv, da me motiviše u životu. Saosećajan, iskren i odan i pomalo znatiželjan."

"Ljubazan, ponizan, zabavan, pažljiv i velikodušan."

"Moj savršen muškarac je neko ko nije savršen. Osoba koja shvata da se emocija ne treba bojati i da probleme i nedostatke ne treba potiskivati i ignorisati. Važno je da je dobar u komunikaciji i da se ne boji da raspravlja o stvarima koje su možda neugodne i 'teške.'"