Ženske navike zbog kojih muškarci "lude"

Ženske navike zbog kojih muškarci „lude“

U svetu muško-ženskih odnosa postoji mnogo nepoznanica, jer ne kaže se džabe da su žene s Venere, a muškarci s Marsa. Zato ne treba da čudi što neke ženske navike muškarci nikad neće razumeti, šta više, neke će ih prosto izludeti!

Žene su podelile s nama zbog kojih postupaka njihove jače polovine "polude":

1. Kad odbijemo da gledamo filmove poput "Ratova zvezda", "Kuma", "Osvetnika"... Ok, kapiramo da je to svojevrsni kulturološki fenomen, ali jednostavno ne volimo svo to mahanje oružjem i mačevima, u čemu je problem?

2. Kad odlučimo da promenimo odeću tik pre izlaska iz kuće. Ne radimo to namerno, ali smo tek na izlaznim vratima primetile da nam se cipele ne slažu s torbicom i pantalonama, što je totalno nedopustivo.

3. Kad ne znamo iz prve da pronađemo dugme za pojačavanje i stišavanje zvuka na daljinskom upravljaču TV-a. Pa ti današnji upravljači imaju milion različitih opcija, a mi ih ionako retko kad držimo u rukama.

4. Kad pričamo naglas i/ili preko telefona paralelno sa TV komentatorom tokom fudbalske utakmice. Zašto neko mora da vam govori ono što već i sami vidite na ekranu? Žene su navikle na multitasking.

5. Kad "pozajmimo" zadnje čiste bokserice ili pamučnu majicu bez pitanja iz vašeg ormara. Reč je o neplaniranom potezu, zaista! Nekako se uvek zalomi da to uzimanje odeće bude u najnezgodnijem mogućem trenutku.

6. Kad kažemo da nam je svejedno šta ćemo jesti za večeru, nakon čega sledi popis stvari koje definitivno ne želimo da jedemo za večeru! Za nas je reč svejedno vrlo fleksibilan pojam.

7. Kad kažemo da se ne ljutimo na vas, ali ne želimo da objašnjavamo zbog čega ćutimo i namrgođeno “čeprkamo” po telefonu. Ako vi ne možete da se setite naših godišnjica, rođendana i unapred dogovorenih planova, ni vi niste zaslužili objašnjenje.

Izvor: Prva

Zatvoreno za komentare.