Ženu sa ovih 10 osobina ne smete pustiti iz vašeg života

Ženu sa ovih 10 osobina ne smete pustiti iz vašeg života

Da li ste i vi u potrazi za ženom svog života? Da li znate kako je prepoznati? Otkrivamo vam 10 osobina kojima se odlikuju savršene žene. Ove signale ne smete propustiti!

Lepa je

Imajte na umu da nije poenta u idealnim proporcijama, jer je opšte poznato da je lepota u očima posmatrača, što čini ljude koje volimo još lepšim. Ako vašu lepšu polovinu ne smatrate lepom, to bi moglo dovesti do problema u budućnosti, jer će vas nakon nekoliko godina i prolaska početne strasti početi interesovati druge žene. Fizička privlačnost je zaista neohodna za razvijanje zdrave veze.

Pametna je

Idealna žena je pametnija od vas. To ne znači da mora da ima veći koeficijent inteligencije od vas, već da smatrate da je pametna, a na određenim poljima i mudrija od vas. Faktor divljenja snažno je povezan sa time koliko cenimo nekoga u ljubavi, odnosno sa poštovanjem koje u startu imamo.

Plemenita je

Zvučaće kao fraza, ali prepoznati dobru dušu zaista nije tako teško kao što se čini. Ovakva žena je svima draga, brine se i ugađa o ljudima koji je okružuju, razume njihove potrebe i pogađa je nepravda.

Duhovita je

Život zna biti težak, a nekada prosto monoton i predvidljiv. Ako vam je ona od samog starta nezanimljiva i ne može vas iznenaditi, šanse da će se to promeniti su zaista male. Sa duhovitom osobom život će vam biti zanimljiviji i pun iznenađenja.

Voli vas bezuslovno

Ovo je najvažnija osobina žene koju biste trebali imati pored sebe do kraja života. Prava i dugotrajna ljubav jednostavno se ne može odglumiti, jer se otkriva u pogledu, načinu na koji vas dodiruje, brine, savetuje.

Pravi kompromise

Ljudi generalno znaju biti tvrdoglavi, nebitno kog su pola. Iako smo navikli na određene stvari, u vezi moramo biti spremni na kompromis.  Kako bi se uspešno prilagodili i imali stabilan i srećan odnos, potrebna vam je i žena sa kojom se može pričati i s kojom možete praviti zajedničke planove.

Opušta vas

Sa njom se na svom mestu osećate kao da ste u svojoj kući. Mnoge žene zrače privlačnošću, ali samo sa retkima ćete naći jedinstven osećaj pripadnosti i spontanosti.

Zna šta želi

Svaki čovek mora imati svoju pokretačku energiju. Žena koja zna šta želi pravi je biser koga treba čuvati, jer je to znak nezavisnosti, izgrađene ličnosti i zrelosti. Takve osobine čine idealnog životnog partnera.

Snažna i ženstvena

U vezi je veoma bitno da je žena slobodna reći ako joj nešto ne odgovara, jer sve stvari koje se prećute, nužno bivaju rečene kasnije. Žene koje imaju snažne stavove i mišljenja su vredne poštovanja. Prava žena zna biti snažna kada god želi, a da pritom ne izgubi nimalo svoje ženstvenosti i nežnosti.

Druželjubiva je

Gledajući ženu i njena prijateljstva, odnosno energiju i toplinu koju ulaže u te odnose, može se proceniti kakva je ona kao osoba i kakva će biti prema vama.

Zatvoreno za komentare.