Znaci koji pokazuju da vam je veza puna poverenja

Znaci koji pokazuju da vam je veza puna poverenja

Ekspert za ljubavne odnose, Tim Lot, izjavio je da između partnera u uspešnoj vezi moraju da postoje: dobra komunikacija, poštovanje i poverenje. On smatra da je treća stavka najteža i savetuje svoje klijente da njoj posvete najviše pažnje. Ovo su znaci da vam je veza puna poverenja!

Foto: Shutterstock

Poverenje između partnera ne dolazi samo od sebe. Potrebno je raditi na tome i dozvoliti drugoj osobi da u potpunosti postane deo vašeg života. Ako primetite sledećih 5 znakova u svojoj vezi, budite sigurni da u njoj postoji poverenje između partnera. U slučaju da to još uvek nije tako, gledajte na njih kao ideal kome treba težiti.

Ne ustručavate se da pričate o svojim problemima

Bilo da se radi o svađi sa članovima porodice, problemima u kancelariji ili sukobu sa drugaricom, vi znate da uvek možete računati na svog partnera da vas sasluša u trenutku krize i verujete da to neće uzdrmati vašu vezu, već će je samo ojačati.

Foto: Shutterstock

Imate zajednički račun sa svojim partnerom

Ništa ne pokazuje poverenje između partnera kao zajednički račun u banci. Ako pak još niste došli do tog stadijuma veze, podelite sa svojim partnerom PIN broj svoje kartice. Taj gest poverenja, on/ona će sigurno znati da ceni.

Ne zaključavate svoje gedžete

Svi držimo do svoje privatnosti, ali ako zaključavamo svoje uređaje kada živimo sa svojim partnerom, onda nešto definitivno nije u redu. Partneri koji veruju jedno drugom ne postupaju tako i ne sumnjaju da ovaj drugi jedva čeka da odemo iz kuće kako bi čeprkao po našem kompjuteru.

Foto: Shutterstock

Ne pokušavate da kontrolišete svog partnera

Ako ostavljate partneru prostor za aktivnosti u kojima vi ne učestvujete i ne šaljete mu poruke svakih pola sata kada niste zajedno, to je znak da između vas postoji poverenje.

Pokazujete i svoja pozitivna i svoja negativna osećanja

Prava ljubav opstaje i u dobru i u zlu. Ako vas nije strah da pokažete svoja osećanja, makar ona bila i negativna, svom partneru, budite sigurni da ste u vezi punoj poverenja.