Znakovi će vam sve reći - Ovako se ponaša žena koja nije spremna za ozbiljnu vezu

Znakovi će vam sve reći – Ovako se ponaša žena koja nije spremna za ozbiljnu vezu

Kada u stomaku osećate leptiriće prema nekom, vrlo je verovatno da svoja osećanja projektujete i na datu osobu, odnosno da smatrate da i ona oseća isto, iako nije uvek tako.

Foto: Shutterstock

Žene u potrazi za ljubavlju često budu razočarane iskustvima s upoznavanjem potencijalnih partnera. Uprkos naporima koje ulažu, muškarci ne postupaju prema njima onako kako one misle da zaslužuju, pa iz straha često ne žele da se upuste u ozbiljnu vezu.

Ukoliko pored sebe imate partnerku s kojom ne znate na čemu ste, proverite sledeće znakove i saznajte da li ste joj samo usputna stanica.

1. Uvek vas predstavlja samo imenom 

Ukoliko vas žena nikada ne predstavlja kao momka ili partnera, već vas oslovljava isključivo imenom, to bi mogao da bude znak da ona nije spreman da se veže na duge staze.

2. Uopšte ne spominje zajedničku budućnost

Odrasli ste ljudi, zaposleni i samostalni, ali i posle nekoliko meseci veze i dalje ne pominjete nikakve planove za budućnost.

Iako ovo vrlo lako može da bude znak da žena nije spremna za ozbiljnu vezu ili brak, moguće je da je reč i o nedostatku komunikacije. Ako nikada niste započeli temu zajedničkog života, možda smatra da vi još niste spremni za taj korak. 

Foto: Shutterstock

3. Niste definisali odnos

U nekim momentu svaka veza traži da bude definisana. Međutim, žena koja zna da neće ostati u tom odnosu nema potrebu da ga definište. 

Što više muškarac bude bio uporan da veza bude zvanična i javna, to će se žena više povlačiti i na kraju nestati bez traga.

4. Ne upoznaje vas sa bliskim ljudima

Zaljubljena žena jedva čeka da svog izabranika upozna sa najboljim drugaricama i roditeljima. Ali ona koja ne vidi budućnost s vama, izbegavaće da vas upozna i sa poznanicima. 

Zatvoreno za komentare.