Momak snimio otkucaje - evo šta se dešava sa srcem muškarca u trenutku prosidbe!

Momak snimio otkucaje – evo šta se dešava sa srcem muškarca u trenutku prosidbe!

Muškarac je nosio monitor otkucaja srca u trenutku prosidbe svoje devojke u Rimu. Njihovo putovanje od šetnje do prosidbe trajalo je oko 40 minuta, ali je u videu skraćeno na 90 sekundi.

Foto: Unsplash

Emotivni ringišpil kroz koji prođe svaki muškarac pre nego što klekne pred devojkom, razumeju samo oni koji su prošli kroz isto, ali one koje to ne znaju, kao i žene koje ne mogu da znaju šta se dešava u srcu njihovog izabranika, sada se pojavio video koji to može da im pokaže.

Otkucaji srca su se kretali od 80 do 90 dok su šetali zajedno. Kupili su sladoled i on se malo smirio. Otkucaji njegovog srca su tada pali na oko 80 u minuti. Znao je da se bliži trenutak prosidbe i njegovo srce je ponovo počelo brže da kuca.

U vreme neposredno pre prosidbe, kada je u glavi ponavljao reči, njegov puls je dostigao vrhunac - 130 u minuti. Postavio je pitanje, a u trenutku prosidbe srce mu je i dalje lupalo - oko 112-115 otkucaja u minuti. Čim je rekla "da", njegovo srce je još malo zatreperilo, a onda je otkucaj naglo usporio.

Osećao je olakšanje, sreću i smirenost. Srce je kucalo 81 put u minutu ubrzo nakon što su seli na klupu, piše Srbija Danas.

Zatvoreno za komentare.