Način na koji pišete slovo "X" govori o vašem karakteru

Način na koji pišete slovo „X“ govori o vašem karakteru

Grafologinja kaže da se slovo 'X' može pisati na više načina, a svaki otkriva nešto o vašem karakteru. Na koji način ga vi pišete?

Foto: Shutterstock

Svako razvije neki svoj stil pisanja slova i brojki, a grafologinja Keti Meknajt ovoga puta otkriva koliko pisanje ima veze s karakterom i to kod slova 'X' koje se može pisati na puno načina.

Ispravni način pisanja tog slova je povlačenje dijagonalne crte s gornje leve strane prema dole u desno, a zatim s gornje desne strane prema dole u levo, a Keti otkriva da ga ljudi pišu na nekoliko različitih načina i svaki od njih otkriva nešto o karakteru.

Kako prenosi Mirror, ako pišete slovo 'X' s dva obrnuta poteza (jednu stranu s gornje strane, drugu s donje) vi živite u prošlosti. Ako pišete obe crte s donje strane onda bežite od prošlosti.

Buntovne duše slovo 'X' pišu obrnuto od ispravnog načina, dakle prvo kreću s gornje desne strane. Umesto da se uklapaju, žele da se ističu i u tome uživaju.

Ispravnim načinom koriste se oni koji su fokusirani na budućnost i koji vole red, a trendseteri prvi potez pišu s leve strane, ali krenu odozdo.