Koje su najbitnije osobe sa kojima ćete se sresti u životu?

Koje su najbitnije osobe sa kojima ćete se sresti u životu?

Postoji mnogo različitih vrsta odnosa koje možete imati u životu, ali postoji nekoliko vrsta koje su u potpunosti bitne za vaše putovanje na ovoj planeti.

Foto: Shutterstock

Ovde su 3 vrste ljudi koje je potrebno pronaći u životu.

Vaša srodna duša

Vaša srodna duša je ona duša s kojom ste kliknuli na svim nivoima. Doslovno je nemoguće da se s tom dušom osećate nelagodno. Ponekad se možete i prepirati, ali uvek sve rešite i to na kraju samo ojača vaš odnos.

Možete biti odvojeni i 3 godine od te osobe, ali kad se ponovo sretnete – kao da se ništa nije promenilo, jer rezonirate na svim mogućim nivoima. Kada se susretnete, možete imati čudan osećaj prisnosti, kao da ste izabrali uključiti tu dušu u svoj život i pre rođenja.

Foto: Shutterstock

Ovaj neobičan osećaj prisnosti često puta dolazi iz činjenice da delite prošle živote s tom osobom i odlučili ste doći ovde da zajedno obavite misiju. Suprotno verovanju pop-kulture, vaša srodna duša ne mora nužno biti suprotnog pola, niti vaš životni partner.

Može se pojaviti kao vaša majka, brat, sestra ili najbolji prijatelj. Svaka osoba susreće svoju srodnu dušu u nekom trenutku u svom životu. Ako je još niste našli, očekujte da će se to dogoditi u budućnosti.

Vaše ogledalo

Vaše ogledalo je osoba koja vam govori stvari onakve kakve jesu. Ona je iskrena s vama, nije je briga hoćete li biti povređeni. Ali to što ne brine o vašim osećanjima omogućuje joj da napravi uticaj koji će vam doneti transformaciju.

Foto: Pexels

Često se događa da i vi imate istu ulogu u životu te osobe i iz tog razloga vi delujete kao ogledalo jedan drugome, a odražavate područja na kojima je potrebno raditi.

Možete raspravljati češće nego što je potrebno, ali ispod tih argumenata leži iskrena briga koja se ne može poljuljati. Ponekad svi trebamo nekoga da nas probudi kada prestanemo biti odgovorni.

Vaš zaštitnik

Vaš zaštitnik je vaš mentor, učitelj i vodič. On vam pruža nadahnuće, ohrabrenje i povratne informacije o vašem životu. Vodi vas i pomaže vam u teškim situacijama.

Nekim ljudima njihov zaštitnik može doći u obliku jednog člana porodice, a drugima se on može pojaviti kao učitelj ili trener.

Nekima se on može pojaviti u obliku nekoga ko više nije ni živ, poput Krišne, Bude, Isusa… Važno je imati nekoga kome se možete obratiti kad vam je teško, nekoga ko je uvek u mogućnosti podstaknuti vas i ponuditi vam upute na vašem putovanju.

Foto: Shutterstock

Kada dublje uronite u svoje putovanje, vaš zaštitnik će postajati manje ličan. On se ispočetka može pojaviti kao član porodice ili prijatelj, a zatim, nakon što shvatite svoju univerzalnost i povezanost sa svime, Mesec, Zemlja i duhovi prirode će postati vaši zaštitnici.

Umesto da tražite odgovore od učitelja, tražiti ćete odgovore direktno od izvora. To su tri arhetipske osobe od kojih će svi imati koristi u svojim životima.

Ako ste dovoljno srećni da ih imate, borite se za njih i poštujte ih. Ako ih još niste susreli, nastaviti da radite na vlastitom razvoju i svemir će ih poslati vama kada bude pravo vreme za to.