Neverovatna transformacija mladog para pokazuje da je sve moguće

Neverovatna transformacija mladog para pokazuje da je sve moguće

Snagom volje može se preći svaka prepreka, a to su nam još jednom pokazali supružnici Leksi i Deni Rid iz Indijane, koji su uradili nešto neverovatno. Oni su iz korena promenili svoj život.

 

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

Kada su se stali na vagu u 2016. godini, Leksi je imala čak 220 kilograma, a njen muž Deni – 127 kilograma. Njihovo stanje je bilo jako ozbiljno, pa su dali obećanje jedno drugom da će smršati u naredne dve godine. Nisu se obavezali ni na kakve dijete, već su odlučili da izbace brzu hranu koja je predstavljala veći deo njihove ishrane i da će redovno vežbati.

Par se venčao 2015. godine i dnevno su jeli čak 8.000 kalorija!

Nakon datog obećanja i izbacivanja brze hrane, počeli su sami da kuvaju i da se hrane zdravije, dok su u teretanu odlazili dva puta nedeljno. Za godinu dana su izgubili više od pola svoje težine!

 

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

Verovali ili ne, Leksi je smršala 136 kilograma, a jedino što je u tom periodu počelo da raste jeste njen broj pratilaca na Instagramu, koji su bili oduševljeni njenim napornim radom i odlučnošću.

„Ne moraš ovako živeti do kraja života. To sam rekla sebi i počela.“ kaže Stejsi.

 

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

Ona ističe da se njen odnos sa surugom nimalo nije promenio:

“Nikada me nije gledao kroz moje dimenzije, pitao da se promenim ili činio da se osećam drugačije na bilo koji način, njemu sam uvek bila lepa. Ljubav nema ograničenja u težini ili broju. Ovaj čovek je bio uz mene poslednjih deset godina i tretirao me jednako i sa 220 kilograma i sa 82 kilograma. Okružite se ljudima koji će vas uzdignuti i videti u vama veličinu kada je vi ne vidite”.

 

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

Ona dodaje kako je sa suprugom razvila puno dublji odnos zbog zajedničkog "putovanja" i postizanja zajedničkog cilja, iako su zajedno još od srednje škole.

"Nadahnjuje nas činjenica da možemo pomoći drugim ljudima da shvate da mogu promeniti svoj život."

Stejsi tvrdi kako ima više energije nego ikada, ali i puno manje briga - sada više ne mora brinuti da će slomiti komad nameštaja što joj se i desilo jednom prilikom ili da neće moći da nađe adekvatnu garderobu, ili uživati u romantičnim šetnjama, a da je pritom drugi neće osuđivati.

Pogledajte njenu poslednju sliku na Instagramu. Izgleda fantastično, zar ne?

 

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

Zatvoreno za komentare.