Nije baš dobro - evo šta znači ako sanjate da ste u zatvoru

Nije baš dobro – evo šta znači ako sanjate da ste u zatvoru

Čovek bi trebalo da nauči da ceni slobodu... A evo šta znači ako sanjate da ste u zatvoru!

Foto: Shutterstock

Svako dete se bar nekada igralo „lopova i policajaca“ i svi su želeli da oni budu policajci. Nikome nije bio lep osećaj da bude zatvoren i osuđen. Pogotovo što odrasli plaše decu govoreći im da će otići u zatvor ako ne budu dobra, a deca od toga onda imaju noćne more.

Evo šta znači ako sanjate da ste u zatvoru:

Sanjati zatvor

Ako ste sanjali ovakav san, znači da se osećate loše u svojoj koži i da vas nešto muči. Od samog sna i njegovih izraženih obeležja zavisi na šta se tumačenje konkretno odnosi.

Može biti da ste uplašeni za svoju sigurnost i da se ne osećate bezbedno u svom okruženju. Ili ste učinili nešto loše, pa se sada bojite da biste mogli biti otkriveni. A možda se osećate zarobljeni na poslu koji radite ili u svojoj porodici, pa vam to sve izgleda kao da ste u zatvoru.

Sanjati sebe u zatvoru

Ukoliko ste sanjali da ste u zatvoru, to nije dobar znak. Osećate strah i paniku zbog nekog događaja i ne znate kako da sebi pomognete. Ovakav san je upozorenje da morate menjati nešto u svom životu ili ćete ostati zarobljeni u svojim strahovima.

Videti nekog drugog u zatvoru

Ako ste u snu videli da je neko drugi u zatvoru, uskoro ćete čuti neku lošu vest o ljudima iz vaše okoline. Ovo će vas potresti i iznenaditi, pa nećete znati kako da se ponašate.

Imaćete osećaj da ste nemoćni da drugima pomognete i da tako olakšate njihovu situaciju. Zbog toga ćete se osećati loše i nedovoljno korisno.

Sanjati da ste pušteni iz zatvora

Ukoliko ste sanjali da ste pušteni iz zatvora, uskoro vas očekuje veliko olakšanje zbog rešenja problema koji vas je dugo mučio. Osetićete novu snagu i elan za nastavak života.

Nakon dugo vremena, ponovo ćete verovati da će sve biti dobro. Konačno ćete biti u stanju da se opustite i izađete iz „vlastitog zatvora“, piše 24sedam.

Zatvoreno za komentare.