Nije slučajno - evo šta omiljeni broj govori o vama!

Nije slučajno – evo šta omiljeni broj govori o vama!

Mala igra brojki i karakternih osobina, proverite da li ima istine! Evo šta omiljeni broj govori o vama!

Foto: Shutterstock

Da li uvek zaokružite šesticu kad igrate loto ili samo osmog dana u mesecu započinjete važan posao? Verovali ili ne, to nije slučajno. Vaš omiljeni broj otkriva dosta o vašoj ličnosti...

1 vole lideri

Broj jedan predstavlja početak, nešto novo i originalno. To je broj šampiona i simbol dostignuća. Osobe kojima je ovo omiljen broj obično su vođe u društvu, na poslu... Energični su, uvek umaju sveže i originalne ideje koje se ne libe da nametnu drugima.

Da, baš nametnu, jer su njihove mane arogancija i želja za dominiranjem. Da bi bili uspešni, treba da nauče da procene kada je momenat da se istaknu kao lideri, a kada da budu timski igrači.

2 vole sanjari

Ovaj broj predstavlja snove i fina, tanana osećanja. Osobe koje preferiraju ovaj broj su po pravilu nežne duše koje se lagodnije osećaju u manjem društvu, okruženi samo probranim prijateljima. Oni su sanjari koji duboko proživljavaju svaku pročitanu knjigu, potresan film.

Tolika preosetljivost, ipak, može da im škodi. Sputava njihov razvoj, kako u društvu, tako i na poslu. Kritike teško podnose, pa bi trebalo bi porade na samopouzdanju.

3 vole kreativci

Tri predstavlja kreativnost i rođenje. Ovaj broj je obično omiljen umetnički nastrojenim osobama, kreativcima koji su sposobni da od nečeg starog stvore nešto novo i originalno. Imaju izreženu sklonost ka estetici, ali i veštinu da je stvore.

Ipak, često umeju da budu ćudljive naravi, a to osobe u njihovoj okolini najviše osete na svojoj koži. Potrebno je da povremeno izađu iz svog sveta i povedu računa o tuđim osećanjima.

4 vole strpljivi

Ova brojka je simbol strpljenja i postojanosti. Upravo su to i osobine koje karakterišu osobe koje favorizuju ovaj broj. Oni stoje čvrsto na svojim nogama, vredni su i veruju da se naporan rad i trud uvek isplate. Na njih se možete osloniti da će započeti posao uvek privesti kraju.

Ipak, taj jak karakter ima i negativne strane, a to su tvrdoglavost i krutost u poimanju gotovo svega. Malo više opuštenosti i uživanja u sitnim životnim radostima bi im koristilo.

5 vole boemi

Broj pet predstavlja raznovrsnost i promene. Naklonjene su mu odvažne osobe koje ne vole rutinu i dosadu. Imaju sposobnost da se menjaju, prilagode svakoj novoj situaciji, jer svaka promena je za njih pomak nabolje.

Uvek treba ići u korak s vremenom, to je njihov moto. Ipak, u želji da sve novo isprate i usvoje, često se odaju preteranom uživanju i "gube kompas". Potrebno je da se nauče samokontroli da bi bili uspešni.

6 vole posesivni

Šest simbolizuje dom i porodicu. Za osobe kojima je ovo omiljen broj je porodica temelj života, oslonac i podrška u dobru i zlu. Dom je baza, utočište i svetinja. Sve podređuju potrebama svojih najbližih i sve daju za njih.

Ali, ništa manje ne očekuju zauzvrat. U tolikoj posvećenosti mogu da preteraju, pa neretko iskazuju posesivnost i ljubomoru. Ako ne nauče da zauzdaju ova osećanja, mogli bi da izgube voljenu osobu.

7 vole mudrice

Mudrost i istina su karakteristike broja sedam. Osobe koje preferiraju ovaj broj su staložene, nikad ne donose odluke naprečac. Dobri su slušaoci i rado pomažu drugima, ako ničim, onda makar savetom.

Od njih nećete čuti laž, jer smatraju da je svaka istina bolja i od dobronamerne laži. Ovakva istinoljubivost ih može odvesti u krajnost, pa su neretko surovi kritičari. Trebalo bi da nauče da je nekada mudrije ćutati.

8 vole uspešni

Osam je simbol moći i novca. 8 je omiljeni broj osobama britkog uma koje se odlično snalaze u poslovnim vodama. U svakoj situaciji vide priliku za zaradu i tačno znaju kako da je preokrenu u svoju korist. Dobro procenjuju ljude.

Ako ne nauče da cene svoj položaj i uživaju u plodovima svog uspeha, može im se desiti da postanu pohlepni. S vremena na vreme bi ih trebalo podsetiti da skromnost nije mana.

9 vole humanitarci

Broj devet predstavlja zalečenje i razumevanje. Za osobe koje favorizuju ovaj broj kažemo da su "melem za dušu". Obično imaju široko obrazovanje i rado ga prenose drugima, bilo da rade kao profesori ili se bave humanitarnim radom.

Blage su naravi, puni razumevanje za svačije brige, a u ljudima vide samo ono najbolje. Zbog takvog stava često ispadnu naivni i izigrani. Trebalo bi da naprave razliku između verovanja i slepog verovanja ljudima.

Izvor: Prva

Zatvoreno za komentare.