Nikad ih neće izneti - tajne koje vam muškarci neće reći nikada

Nikad ih neće izneti – tajne koje vam muškarci neće reći nikada

Mnogi partneri se trude da održe iskren i otvoren odnos. Održavanje kontinuiranih razgovora o različitim temama pomaže smanjenju nesuglasica i potrebe za skrivanjem istine. Ovo su tajne koje vam muškarci neće reći nikada!

Foto: Shutterstock

Uprkos tome što su skloni otvorenim razgovorima, muškarci ponekad zadrže određene misli za sebe. I nema mesta za paniku, nisu u pitanju ozbiljne tajne, ali ih jednostavno neće izgovoriti.

Tajne koje vam muškarci neće reći

"Volim da primetim druge žene"

Da, muškarci često primete privlačne žene i okrenu se za njima. To je prirodna reakcija koja se ne može kontrolisati, ali, što je najvažnije, ne treba je uzimati previše k srcu.

Svi normalni muškarci imaju ovu reakciju s vremena na vreme, i sve dok se svodi samo na to, nema razloga za zabrinutost. Uostalom, i žene znaju da pogledaju zgodnog muškarca, da se ne lažemo.

"Super je što provodiš vreme sa svojim prijateljicama"

Da, muškarcima je važno da znaju da njihova partnerka provodi vreme sa svojim prijateljicama, iako to možda duboko unutra nije njihova omiljena stvar.

Ponekad muškarci vole da provode vreme sami, sa svojim muškim društvom ili igrajući video igre. Međutim, mala doza samostalnosti u vezi može biti korisna, jer će vas to dodatno povezati.

"Primećujem kada te drugi muškarci gledaju"

Iako se ponekad prave da ne primećuju, muškarci često uoče kada njihove partnerke gledaju drugi muškarci. To može izazvati mešavinu ponosa i blage ljubomore u muškarcima.

Izvor: 24sedam

Zatvoreno za komentare.