Čitanje knjiga pomaže u pronalaženju ljubavi!

Čitanje knjiga pomaže u pronalaženju ljubavi!

Knjige mogu znatno da utiču na vaš ljubavni život jer vas navođenje čitanja kao hobija na društvenim mrežama i stranicama za upoznavanje može učiniti privlačnijom osobom, utvrdila je stranica za upoznavanje eHarmony.

Prema njihovim podacima, muškarci koji navedu da vole čitati knjige dobijaju 19 posto poruka više, a žene tri posto. Takođe, navedeno je da se zaljubljenici u knjige smatraju interesantnijim kao i da lakše ostvaruju odnose s drugima.

Međutim, kada je u pitanju online upoznavanje, obraća se pažnja i na ono šta čitate. Naime, podaci su pokazali da su muškarci koji su naveli da čitaju Screw It, Let’s Do It iLike a Virgin dobili 74 posto više pažnje od drugih.

Sledeće na listi popularnih knjiga su The Girl with the Dragon Tattoo (36 posto), 1984 (21 posto) i The Da Vinci Code (5 posto).

Kada su žene u pitanju, muškarcima su najzanimljivije bile one koji su čitale The Hunger Games (44 posto), The Girl With the Dragon Tattoo (31 posto) i A Game of Thrones (30 posto).

To znači da neće baš sve knjige pomoći vašem ljubavnom životu.

Podaci su pokazali da čitanje Biblije nije poželjno ni među muškarcima ni među ženama te da su žene koje su čitale Fifty Shades of Grey dobijale 15 posto manje poruka, a da su muškarci koji su čitali Harija Potera izgubili 55 posto popularnosti.

Izvor: Story.rs