Oni se ističu - muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka su najbolji mogući očevi

Oni se ističu – muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka su najbolji mogući očevi

U stabilnoj ste i srećnoj vezi i razmišljate o tome kako bi bilo predivno da jednog dana s dragim imate decu? Ova tri horoskopska znaka su najbolji očevi!

Foto: Shutterstock

Naravno, svesni ste da kada dobijete dete, ništa više neće biti kao pre – odgovornost će biti mnogo, mnogo veća! I zato ne čudi da se mnogi plaše roditeljske dužnosti. Međutim, ako si u vezi s nekim ko je rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka, ne morate se toliko plašiti – oni su najbolji očevi zodijaka.

Rak

Za senzibilnog Raka je porodica uvek na prvom mestu. Već dok ćeš biti trudna biće stalno uz tebe, maziće te i paziti, davaće ti dobre savete i nežno će ti tepati na uvo. Kad dođe dete, onda počinje najlepši period njegovog života. Uvek će biti uz tebe i vašeg potomka, u to možeš biti sigurna.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku Vage su kul očevi s kojima nikada nije dosadno. Uvek su spremni za zezanciju i vole da pokazuju i objašnjavaju potomcima svet na zabavan način.

Bez obzira što su najzabavnije tate među horoskopskim znakovima, mogu da budu i jako ozbiljni. Njihovim istaknutim smislom za pravdu žele (i jako im je to važno!) da vaspitaju decu u emocionalno inteligentne i obzirne osobe.

Lav

Njegova deca su njegov ponos. Jednostavno će uraditi sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može da im odbije nijednu želju i voli da ih razmazi. Jako je zahtevan prema sebi, jer želi da bude savršen otac, pa već pri rođenju deteta zna svu literaturu o vaspitavanju dece napamet, piše 24sedam.

Zatvoreno za komentare.