Otkrijte nešto o sebi - položaj u kom spavate otkriva mnoge tajne o vama

Otkrijte nešto o sebi – položaj u kom spavate otkriva mnoge tajne o vama

Pogledajte sliku i obratite pažnju na to u kom položaju najčešće spavate, a zatim pročitajte i šta to znači. Položaj u kom spavate otkriva mnoge tajne o vama!

1. Ako ne možete da zaspite, a da ne ispružite kolena dok ležite na boku, onda ste mirna i pouzdana osoba. Nije lako uvrediti vas i ne bojite se budućnosti. Smeškate se i kada ste tužni i bez problema se prilagođavate gotovo svim promenama koje vam se događaju u životu.

2. Ako uglavnom spavate u položaju fetusa, često osećate potrebu da budete zaštićeni, da vas razumeju i da se saosećaju s vama. Verovatno pokušavate da se odvojite od problema s kojima se suočavate. Za vas su savršeni hobiji oni poput slikanja, učenja plesa ili pisanja bloga.

3. Ako spavate ležeći na stomaku s ispruženim rukama i nogama, onda ste vođa. Impulsivni ste i preuzimate inicijativu. Brinete se za red u privatnom i poslovnom životu. Verovatno radije planirate sve unapred i niste ljubitelj iznenađenja. Vaša ustrajnost i osećaj odgovornosti pomažu vam da postignete veliki uspeh.

4. Ako spavate ležeći na leđima, onda ste najverovatnije pozitivna osoba koja voli život, koja je navikla da bude u centru pažnje i voli dobro društvo. Tvrdoglavi ste i uporni, ali racionalni i zato uvek govorite istinu. Ljudi koji spavaju u ovom položaju često imaju vrlo jaku ličnost.

5. Ako mirno spavate kao vojnik, ležeći na leđima s rukama uz telo, onda ste verovatno dobro prilagođena osoba koja zna koji su njeni ciljevi u životu i odlučno teži da ih dostigne. Pedantni ste, a drugima ponekad delujete strogo.

6. Ako spavate s jednom podignutom nogom, velika je verovatnoća da imate nepredvidivu ličnost koju privlače svakakve avanture, a raspoloženje može da vam se menja tako brzo da to može biti zbunjujuće za okolinu. Vrlo često ste neodlučni i teško vam je da donesete odluku. U poslu i u životu generalno, preferirate stabilnost, mir i tišinu.

Ako je Položaj u kom spavate drugačiji, ili spavate u različitim pozama, a ne u jednoj, onda je to znak da imate višestruku ličnost koja ima skrivene dubine koje čak ni vi sami još u potpunosti ne shvatate, piše Prva.

Zatvoreno za komentare.