Ove rečenice nikako ne smete da izgovorite na prvom dejtu

Ove rečenice nikako ne smete da izgovorite na prvom dejtu

Prvi utisak koji ostavite je veoma važan, naročito kada vam se neko sviđa i želite da ga osvojite. Ukoliko vam zavođenje nije jača strana, zapamtite bar koje teme ne bi trebalo da otvarate na prvom dejtu.

 Foto: Shutterstock

"Moj bivši/a…"

Hajde ispričajte sve o bivšima pa nek se zapita da li su ti momci/devojke u stvari srećnici…jer su pobegli od vas!

Prvi dejt, prvo piće, prvi izlazak nisu mesto gde treba prepričavati doživljaje iz prethodne veze ili olajavati bivše. U budućnosti, ako ostanete u vezi možete podeliti neko iskustvo iz prethodne veze, ali dok tu osobu dobro ne upoznate, ne delite privatne informaciije.

"Ne tražim ništa ozbiljno"

Hmmm, zapitajte se da li je stvarno tako! Iako ste možda izašli iz komplikovane veze i ne treba vam odmah vezivanje, možda u budućnosti poželite to, ali posle ove rečenice sve ćete upropastiti. I momci i devojke nekad ponekad imaju potrebu da objasne kako ne žele ništa ozbiljno kako bi ostavili utisak da se nisu celu dan i noć spremali za taj dejt i da osoba ispred njih nije toliko bitna. Zaboravite na ovo i potrudite se da ne ostavite utisak osobe koja traži samo seks, ako to zapravo nije tako.

"Jaooo, moj šef je pravi krelac"

Ako ste na prvom sastanku stigli do toga da se požalite na šefa koji vas nervira, već smo uključili crveno svetlo upozorenja. Žaljenje je poput čipsa ili kokica, jednostavno ne možeš da se zaustaviš na jednom. Sasvim je u redu da kažete kako niste zadovoljni trenutnim poslom i da se tu zaustavite i preusmerite na neke srećnije i lepše teme.

"Zašto si još uvek singl?"

Budimo iskreni, zar ovo ne zvuči kao "Šta nije u redu sa tobom, pa si singl?". Ako vas baš zanima zašto je on/a sam/a, uputite ovo pitanje sa komplimentom.

"Vidim obožavaš teretanu, ali i da kuliraš uz pivo"

Skroz je ok da bacite neku opasku na račun neke fotke, ako pričate o Fejsbuku ili slikama. U ostalim slučajevima malo je neprikladno jer će ispasti kao da ga/je proveravate i redovno gledate slike, a vi još uvek niste ni zajedno. Jezivo zar ne?

Zatvoreno za komentare.