Stvari koje žene sa stilom nikada ne oblače

Stvari koje žene sa stilom nikada ne oblače

Svaka žena ima specifičan stil koji je vrlo često i njen zaštitni znak. Međutim, činjenica je da postoje žene koje imaju više stila i ukusa od drugih, a razlike je veoma jednostavno uočiti. Štaviše, sledećih pet stvari žene sa stilom i ukusom gotovo nikada neće nositi.

Istaknuto ime brenda

Uvek će se desiti situacija da vam se veoma dopadne komad odeće koji na sebi ima logo određenog brenda. Međutim, ono što žene koje imaju stila izdvaja od drugih jeste što one takve krpice nikada neće obući. Njima je jasno koliko su vredne i nije im potrebna potvrda nekog brenda da to i dokažu. Način na koji se odeća nosi predstavlja luksuz, a ne marka odeće. Ukoliko se odluče da nose, onda je taj brend vrlo diskretan i skoro neprimetan.

Mega visoke štikle

 

A post shared by BUU.pl (@buu_pl) on

Žene koje imaju stila nikada sebi neće dozvoliti da izgledaju jeftino, a jedan od načina da se to izbegne svakako je nošenje obuže sa džinovskom štiklom. Pored toga, žena od ukusa zna da obuća pre svega treba da bude udobna pa upravo iz tog razloga bira klasičnu visinu štikle, ravnu obuću ili cipelu sa punom petom.

Životinjski uzorak od glave do pete

 

A post shared by Tanja Schön (@die_schoene_tanja_) on

Treba se držati izreke "manje je više" kada je u pitanju nošenje životinjskih detalja. Žena sa stilom zna da ovaj vanvremenski dezen može da obogati svaku kombinaciju, ali samo ako se pravilno kombinuje. Upravo iz tog razloga, one će uvek nositi samo jedan komad odeće u ovom maniru, ali se nikada neće desiti da ga nose od glave do pete.

Izrazito dubok dekolte

Daleko od toga da su konzervativne, ali žene koje imaju stila znaju i koja je namera dekoltea, a to sigurno nije da im gornju deo tela bude u prvom planu i gotovo otkriven. Kada je reč o dekolteu, one uvek preferiraju suptilniji V izrez, a ako nekada i odluče da dekolte bude dublji nego inače, pažnju s njega će skrenuti nekom zanimljivom ogrlicom.

Trenerka i patike - no, no

 

A post shared by RUBY FAIRS (@ruby190) on

Kada je reč o ovom "modnom hitu", mora se znati jedna stvar: trenerka i patike se nose samo prilikom vežbanja ili po kući, i to je jedini put kada treba nositi ovu kombinaciju. Treba znati šta priliči kom događaju, zato se žene od stila nikada neće šetati gradom obučene u trenerku i patike. Njihova svest im jednostavno to ne dozvoljava.

Izvor: Noizz