Ovi ugostitelji se na sve načine trude da privuku goste!

Ovi ugostitelji se na sve načine trude da privuku goste!

Postoji tanka linija između toga da budete kreativni i smešni, a ovi restorani su tu granicu i prešli.

Očito, konkurencija u ugostiteljstvu je ogromna. Morate da razmišljate van šablona da biste privukli goste za razliku od najbliže ćevabdžinice u kojoj vladaju diskutabilni sanitarni uslovi.

Ali, to ne znači da treba da služite koktele sa suncobrančićima. Ili piletinu u ligeštulu za sunčanje. 

Sledi još neverovatnih primera posluženja koje je priredio sajt Bored Panda.

Pile koje se sunča

Zamislite da vam neko servira pile na ovaj način? Kako biste reagovali? Možda biste napustili restoran, ali morate priznati da je presmešno servirano. Ovo je naš favorit. Da li se može uopšte reći da je ovo kreativno...

Prefinjeni zalogaji, ali u kutiji za alat

I kako sad da uživate u ostrigama i salati kada morate da ih uzimate iz torbe za alat? Nešto tu ne štima...

Kolač u saksiji

Blatnjavi čokoladni kolač serviran kao saksija sa zalivenom biljkom. Ko bi ovo jeo...

Jaje u kartonu

Dakle, nije trebalo ni da vade jaja iz kartonske ambalaže. Kakav li ukus imaju ovi dodaci koji su direktno stavljani u karton, da nam je znati...

Da odmah znate koliko ste pojeli

Šta li je vlasnik hteo ovim da pokaže? Da ima jake porcije? Ili treba da vas grize savest kad pogledate na vagu koja beleži koliko ste masnog pojeli?

Pileća noga, a u njoj jagoda!

Ovo je hit ideja za serviranje voćnog deserta! Samo još nekako da povežemo pileće nogice sa jagodama, nešto nam teško ide da im nađemo vezu...

Hoćete malo hleba?

Evo toplog hleba iz saksije, a iz posudice za vodu poslužite se namazom! Savršeno!

Luk na žirafi

Kolutovi pohovanog luka obavili su žirafin vrat. Na vama je samo da se gostite i sažaljevate žirafu!

Desert na japanki

Desert od bele čokolade punjen misom završio je u japanki. Nadamo se da je niko pre ovoga nije obuo. Svakako ne deluje primamljivo!

Pire i šnicle u čaši za martini

Konačno nama poznata kombinacija sastojaka, ali što u čaši za martini da nam je znati? Ako je trebalo da bude dezert, onda u redu...

A za kraj - glodar!

E, sad smo sve videli! Ovaj gazda restorana je sigurno bankrotirao!

Ovakvim idejama nema kraja. Kako rekosmo na početku teksta, tanka je granica između kreativnog i smešnog, da ne kažemo morbidnog.