Muškarac po meri svake žene

Muškarac po meri svake žene

Zanimljivo istraživanje jednog portala otkrilo je šta žene misle o tome kakav bi trebalo da bude idealan muškarac.

Foto: Pixabay

Postoje neke osobine koje većina žena smatra poželjnim i koje će svakog muškarca učiniti idealnim.

Otkrivamo vam koje su to osobine...

Podržava te 

U svemu što poželiš. Ako kažeš da želiš da postaneš astronaut, on će reći da je uz tebe (i kasnije ti razumno objasniti zbog čega je to možda nemoguće). Pravi muškarac daje podršku ženama u svom životu, a one pored njega osećaju kako je sve moguće. 

Zna da se igra s decom 

Muškarac koji zna nešto da napravi s klincem, umesto da samo zbunjeno bulji u njega, sigurno će biti jako dobar otac. Bez obzira na to želiš li dete ili ne, lepo je znati da pored sebe imaš muškarca koji nije zaboravio da je i sam nekad bio klinac. 

Foto: Pixabay

Dobar je sa rukama 

Ne kažemo da mora da zna da sastavi bicikl od nule, ali u svakom slučaju nije loše da zna malo više od običnog menjanja sijalice. Ako vam se ikada pokvari auto nasred puta, lepo je znati da si u društvu nekoga ko neće samo da sedne na haubu i plače. 

Ima manire 

Mnogi kažu da su džentlmeni stvar prošlosti, ali greše. To je nešto što je uvek u modi, a muškarac koji ti otvori vrata od automobila kad ulaziš, izmakne stolicu u restoranu ili te samo otprati do kuće mnogo je bolji od onog koji ne radi ove stvari. 

Foto: Pixabay

Sluša 

Ne samo kada pričate o njemu, ili o seksu, ili o načinima na koje je on odličan u seksu, govorimo o muškarcu koji stvarno sluša. Takav će muškarac zapamtiti i kad ti je rođendan, i koja ti je najdraža pesma, čak će zapamtiti i kada vam je godišnjica.

Zatvoreno za komentare.