Ideje za poklon za Dan zaljubljenih

Ima li lepšeg dana za darivanje poklona od 14. februara? Sveti Valentin ili Dan zaljubljenih svake godine sve više dobija na značaju i privlači pažnju onih koji su u paru. Da, onih zaljubljenih.

 Foto: Shutterstock

Ali, iako je ovo dan za iskazivanje ljubavi i male znake pažnje, nemojte zaboraviti da jedan dan u godini ne znači ništa. To je običan datum. Ljubav treba pokazivati svakog dana. Nisu potrebni neki veliki gestovi, već sitnice, drage uspomene, divne reči poput jednog "Volim te" je sve što je potrebno da vam poprave dan i daju vam do znanja da ste voljeni i cenjeni. Nemojte čekati nečiji rođendan, godišnjicu, proslavu… Recite osobama do kojih vam je stalo da su posebni, da ih poštujete, volite.

Lista

Napravite listu od 100 stvari koje volite o svojoj polovini, odštampajte je i uramite. Lista može biti nežna, puna ljubavi, ili pak pomalo zavodljiva, gde ćete moći da iskažete svoje divljenje. Ako želite da se osoba oseti zaista posebno, pročitajte listu naglas.

Jedinstven poklon

Napišite joj/mu pesmu. Važno je da dolazi iz srca i samim tim će biti jedinstvena.

Zašto te volim?

 Foto: Shutterstock

Uzmite teglicu sa poklopcem i dekorišite je kako želite. Isecite trakice od papira u boji i na svakoj od njih napišite po jednu stvar koju volite kod vašeg para. Trebaće vam više utrošenog vremena i rada, ali bar je iskreno i od srca.

I na kraju, ako ništa od ovog ne uspe, ili nemate vremena, jedna stvar je uvek zagarantovana. Vi budite poklon. Stavite lepu mašnu i voila!

Pročitaj još