Podsvest vam može poručivati više stvari - šta znači sanjati poplavu?

Podsvest vam može poručivati više stvari – šta znači sanjati poplavu?

Sanjati poplavu nema nužno lošu konotaciju. Snovi često predstavljaju naše unutrašnje stanje, ono o čemu samo mislimo ili pak ono što u realnosti okupira našu pažnju.

Foto: Shutterstock

Ako sanjate razornu poplavu i probudite se uznemireni onim što ste videli, to bi moglo imati više značenja, u zavisnosti od vašeg emocionalnog stanja i okolnosti koje nosi vaš san.

Poplava u vašem snu može predstavljati uznemiren um i neodoljive emocije ili izazove sa kojima se možda borite. To takođe može ukazivati na krivicu, skrivene strahove ili očekivanje lošeg događaja, posebno ako se u vašoj kulturi i verovanjima na poplave gledaju negativno.

S druge strane, sanjati o poplavi, posebno ako je praćena jakom kišom, simbol je nade, snage i hrabrosti. To je znak da ćete, bez obzira na izazove, krenuti ka novom početku.

Ovo su neke od situacija koje možete sanjati i njihova značenja, prenosi "Practicalpie.com".

Sanjati poplavu koja nosi

Naš najveći strah u vezi sa poplavom je da će ona odneti nas, nešto nama bitno, sve. Imati takav san može biti loš predznak i znak nevolja koje dolaze.

Verovatno je da su vas negativne emocije prevladale u poslednje vreme. Preplavljeni ste izazovima sa kojima se suočavate i čini se da ne možete da se izvučete. Ako se suočavate sa novim izazovima, možda ne osećate da imate dovoljno samopouzdanja.

Odnela vas je poplava, što ukazuje da trenutno imate malu ili nikakvu kontrolu nad svojim životom. Intenzivna osećanja koja imate ometaju vaše racionalno razmišljanje, što zapravo ne pomaže u donošenju odluka.

Vaš izlaz možda nije jasan, ali postoji. Imate sve što je potrebno da prevaziđete svoje poteškoće i uđete u novi put u životu.

Vežbanjem samopomoći i uspostavljanjem zdravih rutina, očistićete svoj um i telo i povratićete jasnoću. Možda je vreme da se odmorite od preokupacije i dozvolite sebi vreme potrebno da povratite svoju unutrašnju ravnotežu.

Utapanje u poplavi

Sanjati da se davite u poplavi je uznemirujuće koliko san može da bude.Moguće je da prolazite kroz veliku patnju i bol. Osećate se bespomoćno, slabo i mentalno iscrpljeno. Možda vas je nedavno pogodio tužan događaj iz kojeg niste uspeli da se povučete.

Ako je to slučaj, pokažite sebi ljubav i saosećanje koje zaslužujete i ne dozvolite da vas preplave negativne misli. Radite stvari koje volite, provodite vreme sa prijateljima i porodicom.

Bekstvo od poplave

Ako u snu uspete da pobegnete od poplave, to znači da ste na ivici da postignete dugoočekivanu slobodu. To je veoma dobar znak koji signalizira novo poglavlje u vašem životu u kojem ćete biti najbliži svom pravom sebi.

San predstavlja nepokolebljivu istrajnost i odlučnost da savladate svoje izazove i prođete kroz najteže situacije. Došli ste tako daleko i zaslužujete da živite svoj život punim plućima.

Trebalo bi da osetite olakšanje znajući da nema razloga za brigu i da je vaš život na pravom putu. Jedino što možete da uradite je da održite raspoloženje, ostanete na svom putu i ​​budete spremni za ono što vam život nudi.

Spasenje od poplave

Ponekad ne možete sami da izbegnete poplavu i trebaće vam mala pomoć.Sanjati da ste spaseni od poplave znači da nikada nećete hodati sami. To je način univerzuma da vam kaže da ste voljeni i da vas se brine.

Ako vam je teško, dobro pazite na sebe i ne oklevajte da kontaktirate svoje prijatelje i voljene. Uskoro će stvari krenuti svojim tokom, a vi ćete se osećati osveženo i rasterećeno.

Izvor: Magazin Novosti

Zatvoreno za komentare.